My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Επαναλειτουργία του ΑΤ Ν. Σάντας

*Ζήτησε ο Δ. Σισμανίδης.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Σισμανίδη, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κ. Μακεδονίας, Μιλτιάδης Πουρσανίδης, συνοδευόμενος από το νέο διευθυντή της αστυνομικής διεύθυνσης Κιλκίς Χρήστο Παπαποστόλου και τον υποδιοικητή της Δημήτρη Χαραλαμπίδη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης και δημόσιας τάξης στα διοικητικά όρια του Δήμου Κιλκίς, με τον κ.  Σισμανίδη να θέτει στους συνομιλητές του το αίτημα επαναλειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Σάντας, υπογραμμίζοντας ότι “ο υφιστάμενος σχεδιασμός της ΕΛΑΣ βάσει του οποίου λειτουργεί ένα μόνο αστυνομικό τμήμα με έδρα το Κιλκίς έχει αποδυναμώσει την περιφερειακή αστυνόμευση σε βάρος  Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κιλκίς”.

Ο κ. Σισμανίδης, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν έχει εκφράσει τη διαφωνία του για την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς  με επιστολή στο υπ. Προστασίας του Πολίτη, ζήτησε εκ νέου την τροποποίηση του αστυνομικού σχεδιασμού υπέρ του Α.Τ. Νέας Σάντας, αίτημα το οποίο θα ληφθεί υπόψη στη σχετική αναθεώρηση που θα γίνει τον επόμενο χρόνο.

Από δελτίο τύπου του δήμου 

Σχολιάστε