My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Επίσκεψη 8ου Δημοτικού στο ΚΚΣ

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου το 8ο Δημοτικό σχολείο του Κιλκίς πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης. Στόχος της συνάντησης η συνύπαρξη, η αποδοχή και η διασκέδαση μέσα από κοινές δράσεις.

Το προσωπικό του Κέντρου δημιούργησε 4 σταθμούς δραστηριοτήτων από τους οποίους πέρασαν όλοι οι μαθητές σε μεικτές ομάδες με τους ωφελούμενους του προγράμματός μας.

Στον 1ο σταθμό οι μαθητές με τους ωφελούμενους έπλασαν κουλούρια Θεσσαλονίκης με σουσάμι , τα έψησαν και φυσικά τα δοκίμασαν .Στο 2ο σταθμό οι ομάδες δημιούργησαν κάρτες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στον 3ο σταθμό δημιούργησαν χαρταετούς για την Καθαρά Δευτέρα και στον 4ο παίξανε παιχνίδια αλληλεπίδρασης σχετικά με το Bocce ένα παιχνίδι με μπάλες για άτομα με αναπηρίες.

Ευχαριστούμε πολύ την Διευθύντρια κα. Κοκκινάκη Γεωργία , τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 8ου Δημοτικού σχολείου για την πρωτοβουλία της επίσκεψης όπως επίσης και για τη συμμετοχή τους σε όλες τις δράσεις που διοργανώνει το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης.

Η επαφή η των μαθητών με τους ωφελούμενους του Κέντρου μας έχει θετικά αποτελέσματα για όλους , πρώτα για τους ωφελούμενους που όντας κοινωνικά άτομα τους ευχαριστεί η παρέα με ανθρώπους πέραν της καθημερινότητάς τους και για τους μαθητές που δείχνουν ότι αντιλαμβάνονται και αποδέχονται τη διαφορετικότητα χτίζοντας βάσεις για την μετέπειτα πορεία σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Αν είστε ένα οργανωμένο σύνολο όπως σχολείο , σύλλογος ή μια παρέα που θέλετε να μας γνωρίσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2341020737 και να προγραμματίσουμε μία επίσκεψη με δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ανάγκες της ομάδας που θα δημιουργηθεί.

Σχολιάστε