My Twitter Feed

21 Μαΐου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επίσκεψη των “Ελεύθερων Νέων”

Από τους Ελεύθερους Νέους Ελλάδος-Young Liberals Greece εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωσή για επίσκεψή τους στο Κιλκίς:

«Το σταδιακό άνοιγμα της χώρας μετά το lockdown θα βρει τους Ελεύθερους Νέους “on the road”, σε μια φιλελεύθερη περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα, που διοργανώνουν με την υποστήριξη του Ιδρύματος Φρίντριχ Νάουμαν για την Ελευθερία από τις 24 έως τις 30 Μαΐου.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιήσουμε συναντήσεις με τοπικούς φορείς (δήμο, επιχειρήσεις, ΜΚΟ, πολιτιστικούς συλλόγους) και το απόγευμα θα διοργανώνουμε μια ανοιχτή συζήτηση (σε πλατείες) για θέματα της επικαιρότητας. Έτσι, θα μπορούν να συμμετέχουν και πολίτες που βγαίνουν για έναν περίπατο και περνούν από το σημείο.

Η αποστολή μας θα βρεθεί στο Κιλκίς την Τετάρτη 26 Μαΐου, όπου θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις και θα συζητήσει στην Εκπομπή “πολιτικοΛΟΓΟΣ” του OK web Radio Kilkis με τον κύριο Θωμά Χ. Μαρκόπουλο. 

Το ίδιο απόγευμα στις 19.00 θα πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας στο Δημοτικό Πάρκο της πόλης. Θέμα της συζήτησης θα αποτελέσει «Η Τοπική Ανάπτυξη και η Νέα Γενιά: Το Κιλκίς ως οικονομικός κόμβος» με τους εξαίρετους ομιλητές κύριο Θεμιστοκλή Κοσμίδη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού, την κυρία Άννα Μαρία Τριανταφυλλίδου, Brand Manager στην εταιρεία Μπαρμπαστάθης και τον κύριο Νικόλαο Ζερζελίδη, Γραμματέα των Ελεύθερων Νέων και Διεθνολόγο. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κύριος Θωμάς Χ. Μαρκόπουλος, ΠΜΣ Διεθνών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας-Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος.

Σκοπός μας είναι να ακούσουμε τις απόψεις της νέας γενιάς και των τοπικών κοινωνιών και προσκαλούμε όποιον επιθυμεί να παρευρεθεί για να ανταλλάξουμε απόψεις, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες που επιβάλλει η κατάσταση.»

Σχολιάστε