My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Επίσκεψη Τσαντάκη στη ΒΙ.ΠΕ.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκις Δημήτρης Τσαντάκης συνάντησε σε ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον γι’ αυτόν, την προηγούμενη εβδομάδα στη ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου Κιλκίς την Πρόεδρο της ΔΙΒΙΠΕΚ κα. Ευαγγελία Μυλωνά και τον Διευθυντή της ΔΙΒΙΠΕΚ κ. Αθανάσιο Δημητριάδη.

Πάγια θέση του Δημήτρη Τσαντάκη είναι ότι οι βιομηχανίες αποτελούν έναν πυλώνα ανάπτυξης για όλο το δήμο και οι θέσεις εργασίας πρέπει όχι μόνο να διασφαλιστούν αλλά και να αναπτυχθούν με έναν ευρύτερο άξονα συνεργασίας.

Η συζήτησή τους μέσα σε ένα θερμό και φιλικό κλίμα ξεκίνησε από την περίοδο 1990 – 2000 όταν ο Δημήτρης Τσαντάκης εργαζόταν στη ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου ως νέος μηχανολόγος μηχανικός, την εποχή της ουσιαστικής ανάπτυξης της βιομηχανικής περιοχής. Ήταν τότε που ο πατέρας της, ο αείμνηστος Αλέκος Μυλωνάς μαζί με το Βασίλη Σεργιαννίδη, έχτιζαν την Alumil. Την εποχή που μεσουρανούσε η βιομηχανία στην περιοχή του Κιλκίς με πολλές θέσεις εργασίας, καινοτομία και ουσιαστική ανάπτυξη για τον τόπο και τη χώρα ολόκληρη.

Στη συνέχεια αναλύσανε τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις όπως τις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν, την υλοποίηση της σύνδεσης με τον προαστιακό σιδηρόδρομο και τις γραμμές του ΟΣΕ, την καταπολέμιση της γραφειοκρατίας, τη φορολογική ελάφρυνση που πρέπει να εφαρμοστεί και άλλα θέματα νομοθεσίας και δημόσιων φορέων.

Η πρόεδρος κα. Λία Μυλωνά τόνισε στον Δημήτρη Τσαντάκη ότι αυτά «τα γνωρίζεις από πρώτο χέρι, αφού είσαι άνθρωπος της ΒΙ.ΠΕ.» και η συζήτηση συνεχίστηκε για θέματα συνεργασίας και σύμπραξης με τον βιομηχανικό κόσμο και τους εργαζόμενους.

Επικεντρώθηκαν στη δικτύωση δήμου και βιομηχανιών με σκοπό τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τις συμπράξεις του βιομηχανικού κι εργατικού κόσμου με τον δήμο Κιλκίς. Υπήρξε συμφωνία απόψεων στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης ώστε να πραγματοποιηθούν κοινές δράσεις στους τομείς καθαριότητας, ανακύκλωσης, καλωπισμού σημείων της πόλης, περιβάλλοντος, πολιτισμού – τουρισμού, εκπαιδευτικών προγραμμάτων κ.ά.

Ακολούθησε ξενάγηση από την κα. Λία Μυλωνά σε γνωστούς χώρους για τον Δημήτρη Τσαντάκη και η δέσμευση για σύσφιξη των συνεργειών από την επόμενη ημέρα νίκης της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε