My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΕΘΙ: Επίσκεψη της Χρυσοβελώνη

Τo Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) επισκέφθηκε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, η υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδια για θέματα Ισότητας των Φύλων κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η νέα υφυπουργός, αφού γνώρισε τα στελέχη του ΚΕΘΙ και του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Αθήνας, «Πολύκεντρο», ενημερώθηκε από την πρόεδρο, Ειρήνη Αγαθοπούλου, σχετικά με το έργο του φορέα, για το οποίο και εξέφρασε την ικανοποίηση της.

Ειδικότερα, η πρόεδρος του ΚΕΘΙ παρουσίασε στην υφυπουργό τις πρόσφατες έρευνες και εκδόσεις που έχει υλοποιήσει ο φορέας, τις επιμορφωτικές δράσεις που αναπτύσσει, καθώς επίσης και τις δραστηριότητες του ΚΕΘΙ που σχετίζονται με την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας και τη στήριξη γυναικών προσφύγων.

Στη συνέχεια η κ. Χρυσοβελώνη συναντήθηκε με τα μέλη του ΔΣ του ΚΕΘΙ, με τα οποία ανέπτυξε γόνιμο διάλογο και αντάλλαξε απόψεις σχετικά με τους τομείς προτεραιότητας και τις δράσεις που σχεδιάζει ο φορέας για την προώθηση της ισότητας των φύλων σε όλα τα κοινωνικά πεδία.

Η υφυπουργός δεσμεύθηκε ότι θα συνδράμει έμπρακτα στο έργο του ΚΕΘΙ επισημαίνοντας ότι τα θέματα ισότητας και φύλου αποτελούν σημαντική πολιτική προτεραιότητα.

Σχολιάστε