My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Επισκέψεις σε Δ. Κυριακίδη

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς Κωνσταντίνος Κατσιάνος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, βρέθηκαν το Κοινωνικό Φαρμακείο – Ιατρείο το οποίο συλλειτουργούν Δήμος και Φαρμακευτικός Σύλλογος, ενώ εξετάστηκαν τρόποι ενεργότερης συνεργασίας σε εκδηλώσεις επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος. Στη συνάντηση συμμετείχαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου οι κ.κ. Κωνσταντίνος Λιάρας, Απόστολος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Σπυρίδης.

Με την ευκαιρία των γιορτών του Δωδεκαημέρου ο Δήμαρχος Κιλκίς αντάλλαξε με τη Διοίκηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς θερμές ευχές για Καλά Χριστούγεννα και μια ευτυχισμένη και παραγωγική χρονιά.

Με Κυνηγετικό

Με τη Διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου είχε συνάντηση στο γραφείο του σήμερα ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. Τα θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση ήταν η προώθηση του προγράμματος υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων προς τα μέλη του Συλλόγου και η συνδρομή του στην εύρυθμη λειτουργία του ζωολογικού κήπου Μικροκάμπου.

Η Διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου, υπό τον κ. Γιάννη Καραϊτη, δήλωσε ότι είναι θετική στα αιτήματα που της ετέθησαν. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος διαθέτει στις τάξεις του περί τα χίλια μέλη και πολλοί κυνηγοί έχουν όλη την καλή διάθεση όπως τόνισε ο Πρόεδρός του να προσφέρουν μια ασφαλή στέγη και τροφή για τα αδέσποτα. Ως προς τη διαχείριση του ζωολογικού κήπου Μικροκάμπου ο Σύλλογος θα βοηθήσει στη σίτιση των ζώων του.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς επαίνεσε τον Κυνηγετικό Σύλλογο για τη φιλοπεριβαλλοντική δραστηριότητα που αναπτύσσει αλλά και για την αλληλέγγυα κοινωνική του στάση, απόρροια της αρμονικής σχέσης τους με τη φύση και το συνάνθρωπο. Ευχήθηκε στη Διοίκηση του Συλλόγου καλές γιορτές και η νέα χρονιά να τους οπλίσει με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.

Σχολιάστε