My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Επίσκεψη Σούλη στο Ειδικό Σχολείο

Eπίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς πραγματοποίησε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Τον υποψήφιο δήμαρχο υποδέχτηκαν ο διευθυντής Γιάννης Κακουλίδης και συνάδελφοί του εκπαιδευτικοί του σχολείου, με τους οποίους συζήτησε σφαιρικά όλα τα θέματα που απασχολούν τη σημαντική αυτή εκπαιδευτική δομή του τόπου μας.

Ο κ. Καζαντζίδης είχε την ευκαιρία να τονίσει ότι η νέα υπό τον ίδιο Δημοτική Αρχή θ` αποτελέσει μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, με προτεραιότητα στα παιδιά με τις ειδικές ικανότητες και στις οικογένειές τους.

Έδωσε συγχαρητήρια στον διευθυντή και στους συναδέλφους του για την πρωτοβουλίας τους να δημιουργήσουν ειδική πισίνα αμερικάνικων προδιαγραφών για τις ανάγκες αποκατάστασης των παιδιών.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις άμεσες ανάγκες της δομής που πρέπει να ικανοποιηθούν, κάλεσε την νυν δημοτική αρχή να ικανοποιήσει τα αιτήματα του σχολείου για την διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου της θεραπευτικής πισίνας καθώς και την μελέτη για το κλείσιμο και τη θέρμανση του χώρου.

«Ως νέα δημοτική αρχή η αγκαλιά μας θα είναι πολύ μεγαλύτερη στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του δήμου μας. Η παιδεία στην Πρώτη Γραμμή και το ειδικό σχολείο μαζί με όλες τις δομές που υποστηρίζουν τις οικογένειες, θα βρίσκονται στην κορυφή της φροντίδας μας», τόνισε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του μετά την επίσκεψη ο κ. Καζαντζίδης.

Δελτίο τύπου από Αν. Καζαντζίδη

Δείτε βίντεο από τη GnomiWebTV

Σχολιάστε