My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Επίσκεψη Σούλη στη KLEEMANN

Επαφές με οικονομικούς παράγοντες κι επιχειρήσεις που εδρεύουν στο νομό Κιλκίς ξεκίνησε ήδη ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Στα πλαίσια αυτά επισκέφτηκε την Τρίτη 30 Οκτωβρίου τις εγκαταστάσεις της μεγάλης βιομηχανικής επιχείρησης KLEEMANN στη Βιομηχανική Περιοχή Σταυροχωρίου, όπου έγινε δεκτός με θέρμη από τον ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο Νικόλαο Κουκούντζο.

Κατά τη διάρκεια της εξαιρετικά αποδοτικής επίσκεψης, ο κ. Καζαντζίδης ενημέρωσε τον κ. Κουκούντζο για την απόφασή του να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου Κιλκίς, για να λάβει τις θερμές ευχές του συνομιλητή του για καλή επιτυχία και δημιουργική πορεία προς το στόχο του.

Παράλληλα, ο κ. Καζαντζίδης ενημερώθηκε για τα επιτεύγματα της KLEEMANN στο τομέα της παραγωγής και της διάθεσης των προϊόντων της σ` όλο το πλανήτη, με ιδιαίτερη έμφαση στην πλούσια οικονομική δραστηριότητα που αναπτύσσει τον τελευταίο καιρό στις τεράστιες αγορές της Κίνας και της Ινδίας.

Για τις επιτυχίες αυτές ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στον κ. Κουκούντζο, που αντανακλούν σ΄όλους τους εργαζόμενους της επιχείρησης, ενώ παράλληλα ευχήθηκε νέες επιτυχίες.

Δελτίο τύπου από Αν. Καζαντζίδη

Σχολιάστε