My Twitter Feed

17 Σεπτεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επίσκεψη Π. Χριστίδη στο νομό -

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, 2022

Καταγγελία για μαζικές απολύσεις -

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, 2022

Ψεκασμοί για τον ιό του Δ. Νείλου -

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2022

“Εκτός ΚΔΑΠ τα μισά παιδιά” -

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σόου στο Νοσοκομείο! -

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου, 2022

Με σπίτι πάλι το ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς -

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, 2022

Η συμμετοχή Γεωργαντά στη ΔΕΘ -

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, 2022

Παιονία: Ιδού τα μεγάλα θέματα -

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, 2022

Επίσκεψη Π. Χριστίδη στο νομό

Το απόγευμα της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου η ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής υποδέχτηκε στα γραφεία της το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, Παύλο Χρηστίδη.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ, σε ιδιαίτερα φιλικό και θερμό κλίμα, παρουσία του βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη, των υποψηφίων βουλευτών Στέφανου Παραστατίδη, Γιώργου Αναστασιάδη, του γραμματέα και των μελών της Δημοτικής Οργάνωσης Κιλκίς και μελών του Κινήματος, συζητήθηκαν καίρια ζητήματα της επικαιρότητας κι οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ακολούθησε περιήγηση στο κέντρο του Κιλκίς και επίσκεψη σε εμπορικά καταστήματα, ενώ η επίσκεψη στο νομό έκλεισε αργά το βράδυ με δείπνο στην Κεντρική Πλατεία της Γουμένισσας, όπου η γραμματέας και τα μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης Παιονίας υποδέχτηκαν τον κ. Χρηστίδη.

Στη Θεσσαλονίκη για Ανδρουλάκη

Το έντονο πολιτικά διήμερο για την ΝΕ, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου με την κάθοδο μελών και φίλων του κόμματος στην ομιλία του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στα πλαίσια της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Πλήθος Κιλκισιωτών κατέφθασαν με ναυλωμένο λεωφορείο και με άλλα μέσα στο κατάμεστο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και έστειλαν από την Θεσσαλονίκη «Το μήνυμα νίκης και αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης».

Σχολιάστε