My Twitter Feed

11 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μείωση κρουσμάτων στο Ν. Κιλκίς -

Κυριακή, 10 Απριλίου, 2022

Φάρμα Κουκάκη και στη Ν. Κορέα -

Σάββατο, 9 Απριλίου, 2022

Μεγάλη αύξηση, φτηνά σπίτια! -

Σάββατο, 9 Απριλίου, 2022

“Επάρκεια δείχνει η καταγραφή” -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Δωρεάν τεστ σε όλο το νομό μας -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Ξεκίνημα για Φ.Α. σε Πολύκαστρο -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Ενίσχυση των εκτάκτων μέτρων -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Νέα μηχανήματα στο Δήμο Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Απριλίου, 2022

Επίσκεψη προέδρου ΕΛ.Α σε Νομό Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», Πάρις Κουρτζίδης, συνοδευόμενος από τον διευθυντή Β. Ελλάδος Πέτρο Τσολιά, την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου Αν. Μακεδονίας και Θράκης – δημοσιογράφο Ελένη Μωυσιάδου, τον Τομεάρχη Αθλητισμού Γιάννη Αθανασιάδη αλλά και στελέχη του κόμματος επισκέφθηκε το Πολύκαστρο.

Στις συναντήσεις με φίλους και μέλη του κόμματος αλλά και τοπικούς παράγοντες εκφράστηκαν οι έντονοι προβληματισμοί, για τα θέματα ακρίβειας και για τα ανοιχτά εθνικά ζητήματα.

Το κλιμάκιο του ΕΛ.Α μαζί τον πρόεδρο, Πάρι Κουρτζίδη στη συνέχεια μετέβη στο Συνοριακό Σταθμό των Ευζώνων, όπου ενημερώθηκε θεσμικά από τον διοικητή και τον αξιωματικό υπηρεσίας, για την άσχημη και απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην μεγαλύτερη πύλη εισόδου και εξόδου της χώρας. Ελλιπές προσωπικό, απαρχαιωμένα τεχνολογικά μέσα και πολύωρη ταλαιπωρία των διερχομένων (Ελλήνων και τουριστών) είναι ορισμένα από τα προβλήματα που αναφέρθηκαν.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος μαζί με το κλιμάκιο του ΕΛ.Α μετέβη στην πόλη του Κιλκίς όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου του Κιλκίς, κ. Μηχαηλίδη, τον αντιπρόεδρο κ. Τσαουσίδη, αλλά και επιχειρηματίες της περιοχής. Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και τα αιτήματα του κλάδου.

Σχολιάστε