My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Επίσκεψη Παπαμιμίκου στο Κιλκίς

papamimikos-petroglouΕπίσκεψη στο Κιλκίς πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος είχε επαφές με εκπροσώπους φορέων και τοπικούς παράγοντες, καθώς επίσης και με τα μέλη της ΝΟΔΕ.

Συγκεκριμένα, ο κ.  Παπαμιμίκος , συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Τριαντάφυλλο Πέτρογλου, είχε σειρά επαφών σε Πολύκαστρο και Κιλκίς με τις δημοτικές αρχές και τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς ενώ επισκέφθηκε και το κτίριο του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς, υπεραμυνόμενος την λειτουργία σε αυτό νέων τμημάτων, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ.
20140731_122759Επίσης, επισκέφθηκει τη Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις προοπτικές επιχειρηματικότητας στο νομό. Τέλος παρευρέθηκε στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς “όπου ανέλυσε κυρίως οργανωτικά θέματα στα παρόντα κομματικά στελέχη , ενώ διεξοδικά παρουσίασε το κυβερνητικό σχέδιο και το πρόγραμμα της ΝΔ για έξοδο από την κρίση δίνοντας έμφαση στη αναγκαία φοροαλάφρυνση των Ελλήνων”.
Δηλώσεις

“Ξέρουμε τα προβλήματα και ερχόμαστε για να ακούσουμε κάθε σκέψη για τη λύση τους”, δήλωσε ο κ. Παπαμίκος, ενώ ταυτόχρονα επανέλαβε όσα είπε τελευταία ο κ. Σαμαράς περί εκλογών στο τέλος της τετραετίας.

20140731_151853Εξαπολύοντας δε, σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, είπε:

Η ΝΔ εγγυάται την πολιτική σταθερότητα και την ασφαλή έξοδο από την κρίση. Στηρίζουμε τις μεταρρυθμίσεις, τη διαπραγμάτευση για το χρέος, τη συνταγματική αναθεώρηση.

Η απόπειρα του ΣΥΡΙΖΑ να μπλοκάρει την εκλογή Προέδρου είναι πολιτικό έγκλημα. Παραβιάζει ουσιαστικά το Σύνταγμα για να προκαλέσει εκλογές την ώρα που θα κρίνεται το μέλλον της χώρας. Η προσπάθειά του δεν θα περάσει. Εκλογές στο τέλος της τετραετίας”.

Βεβαίως, οι ξαφνικές επισκέψεις χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, κι οι επαφές με κομματικά στελέχη, τώρα το κατακαλόκαιρο (από Δευτέρα ο κ. Παπαμιμίκος θα επισκεφτεί τη Πελοπόννησο, λένε οι πληροφορίες) κάθε άλλο παρά… εκλογικό εφησυχασμό προδίδουν! Όπως επίσης και το …ξόρκισμα των εκλογών!

Σχολιάστε