My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Επίσκεψη ΟΝΝΕΔ στο ΚΚΣ Κιλκίς

onned-kks-kilkis-001Στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Ανθρώπινης Αλληλεγγύης, σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, όπου η αντιπροσωπεία της Οργάνωσης επικοινώνησε με τους υπευθύνους, ενημερώθηκε για την σπουδαία δράση του Κέντρου, ξεναγήθηκε στους άρτιους χώρους του, έδωσε δώρα στα παιδιά και στους ενήλικες, καθώς και υλικά πρώτης ανάγκης.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ αναφέρονται και τα εξής:

“Κάθε μέρα πρέπει να είμαστε άνθρωποι. Μα αυτές τις γιορτινές μέρες οφείλουμε να θυμόμαστε -λίγο παραπάνω- τα άτομα εκείνα που μας έχουν παραπάνω ανάγκη. Με την σκέψη πως η προσφορά, σε όσους το έχουν ανάγκη, δεν πρέπει να περιορίζεται στις γιορτές, αλλά να είναι διαρκής, ακολουθούμε την σειρά φιλανθρωπικών δράσεων με τίτλο «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ».

Σκοπός μας να περιοριστεί, έστω λίγο, ο πόνος αυτής της εποχής και να κάνουμε τους ανθρώπους, που βιώνουν πιο σκληρά από άλλους την κρίση, να νιώσουν πως δεν είναι μόνοι! Ως νέοι άνθρωποι έχουμε την πεποίθηση ότι παρά την εποχή που διανύουμε, κανένα παιδί δεν πρέπει να στερείται τη χαρά, κανένας άνθρωπος την εορταστική θαλπωρή.”

Σχολιάστε