My Twitter Feed

10 Σεπτεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επίσκεψη Ξανθού για την Υγεία -

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου, 2021

Κοινό υπόμνημα για φωτοβολταϊκά -

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου, 2021

Αναμετάδοση του ΔΣ Κιλκίς -

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου, 2021

«Στη μάχη δεν περισσεύει κανείς» -

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου, 2021

7 ειδικευμένοι στα νοσοκομεία μας -

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2021

Φεστιβάλ ΚΝΕ και φέτος στο Κιλκίς -

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2021

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ για συλλαλητήριο -

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2021

Σοκ από τα 47 κρούσματα σε Κιλκίς -

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2021

Επίσκεψη Ξανθού για την Υγεία

Με αφορμή τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την ανησυχητική κατάσταση στον τομέα της υγείας, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί το νομό Κιλκίς ο πρώην υπουργός και νυν τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Ξανθός.

Το πρόγραμμα προβλέπει επισκέψεις κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής τον κ. Ξανθό στα εμβολιαστικά κέντρα των περιοχών, ενώ στις 17.00 θα γίνει συνάντηση με τον ιατρικό και φαρμακευτικό σύλλογο Κιλκίς.

Το απόγευμα στις 7 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στο Δημοτικό Πάρκο (Κήπος Κιλκίς) με θέμα “H NEA ΦAΣH THΣ ΠANΔHMIAΣ KAI H ΠPOTAΣH TOY ΣYPIZA-ΠΣ  ΓIA THN YΓEIONOMIKH ΣTPATHΓIKH”, στην οποία θα μιλήσει ο Α. Ξανθός και θα απευθύνει χαιρετισμό η βουλευτρια Κιλκίς και αναπληρώτρια τομεάρχισσα δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρ. Αγαθοπούλου.

Επίσης, θα τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο δ/ντής του τμήματος επειγόντων περιστατικών του Γ.Ν. Κιλκίς, Π. Παππάς, και το μέλος του Δ.Σ. σωματείου εργαζομένων Γ.Ν. Κιλκίς και μέλος του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, Π. Μασούρας.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

  • Επισκέψεις σε εμβολιαστικά κέντρα το πρωί
  • Επίσκεψη εμβολιαστικό κέντρο Νοσοκομείου Κιλκίς στις 8:30
  • Επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο Κέντρου Υγείας Κιλκίς (πρώην ΙΚΑ) στις 9:00
  • Επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο Δροσάτου 10:00
  • Επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου 12:00
  • Επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο Νοσοκομείου Γουμένισσας 13:00
  • Προβλέπεται ραδιοφωνική συνέντευξη με Radio Epiloges . Η συνέντευξη θα γίνει είτε δια ζώσης (περίπου στις 11:00) είτε τηλεφωνικά κατά την διάρκεια της διαδρομής.
  • Συνάντηση με ΔΣ Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου στις 17:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.
  • Το πρόγραμμα θα κλείσει με την ανοιχτή κεντρική εκδήλωση στο πάρκο – κήπος με ώρα έναρξης στις 19:00, όπου κατά τη διάρκεια μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας.

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή την επίσκεψη, αναφέρονται και τα εξής:

“Μετά από ένα καλοκαίρι πανδημίας, το οποίο διέψευσε τον χαρακτηρισμό “ασφαλές” που έθετε η κυβέρνηση, κρίνεται εξαιρετικά πιθανό το σενάριο για έναν δύσκολο χειμώνα.

Από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης διεκδικούσαμε και εξακολουθούμε να διεκδικούμε την καίρια ενίσχυση του ΕΣΥ με προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και τη θέσπιση των απαραίτητων μέτρων δημόσιας υγείας σε χώρους δουλειάς, μέσα μεταφοράς και δομές εκπαίδευσης. Προτείναμε την υιοθέτηση μίας καμπάνιας για τον εμβολιασμό με μόνο στόχο να ελαχιστοποιηθεί η αμφιβολία όσων πολιτών δεν έχουν εμβολιαστεί, η κυβέρνηση, όμως, υιοθέτησε την τιμωρητική επιλογή των αναστολών απέναντι στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Η πανδημία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και, άρα οι σκέψεις για κλείσιμο ή συγχώνευση δομών υγείας πέφτουν στο κενό, αφού τις διαψεύδει η ίδια η πραγματικότητα.”

Σχολιάστε