My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Επίσκεψη Μητσοτάκη σε Κιλκίς

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφτεί τη Πέμπτη 21 Ιουνίου το Κιλκίς, για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 105η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από τη ΝΟΔΕ Κιλκίς, ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στην ακολουθία που θα ψαλλεί στη Μητρόπολη, στη κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο και στην παρέλαση, ενώ αμέσως μετά θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με πολίτες και κομματικά στελέχη σε καφετέρια της Πλατείας Ειρήνης.

Το βράδι της ίδιας μέρας ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στις 9 μμ στο συνέδριο «Export Summit VΙ», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

 Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις του προέδρου της ΝΔ στη Βόρ. Ελλάδα, στα πλαίσια της προσπάθειας να συντηρηθεί το κλίμα μετωπικής σύγκρουσης με τη κυβέρνηση μετά και την υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας – ΠΓΔΜ, καθώς στην αξιωματική αντιπολίτευση εκτιμούν ότι έτσι θα έχουν κομματικά οφέλη, όπως ήδη δείχνουν κάποιες δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους.

Ένας ακόμη στόχος της ΝΔ είναι η προσέγγιση μικρομεσαίων στελεχών των ΑΝΕΛ που βρίσκονται στην Βόρεια Ελλάδα και έχουν πάρει αποστάσεις από το κόμμα τους, όπως τονίζουν πηγές προσκείμενες στο κόμμα του Κ. Μητσοτάκη.

Σχολιάστε