My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Επίσκεψη Κύρτσου στο Κιλκίς

*ΝΟΔΕ: Μήνυμα για τη γενοκτονία – Καταγγελία για εκλογικό περίπτερο.

Το Κιλκίς θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου ο νυν και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, δημοσιογράφος.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει, στις 12 το μεσημέρι, ομιλία στα γραφεία της ΝΟΔΕ σε τοπικά στελέχη και μέλη του κόμματος.

Μήνυμα για τη γενοκτονία

Από τη ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ εκδόθηκε το ακόλουθο μήνυμα για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου:

“Συμπληρώνονται σήμερα 100 χρόνια από την θηριωδία και τη σφαγή των αδελφών Ποντίων και των Χριστιανών από τους Οθωμανούς Τούρκους του Μουσταφά Κεμάλ και τον εκδίωξη τους από τις πατρογονικές εστίες τους.

353.000 χιλιάδες αθώες ψυχές θανατώθηκαν από τους φονικούς στρατιώτες υπηρέτες του Κεμάλ οι οποίοι με μίσος και απανθρωπιά εξετέλεσαν στο έπακρο ένα οργανωμένο έγκλημα το οποίο είχε στηθεί για να ξεριζωθούν οι ελληνικοί πληθυσμοί του Εύξεινου Πόντου και της Μ. Ασίας σε ένα σχέδιο παντουρκισμού και εξισλαμισμού της περιοχής.

Σήμερα πλησίον του χώρου που βρίσκεται το μνημείο για την σφαγή των Ποντίων αδελφών μας στο Κιλκίς εκεί όπου με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν όπως κάθε χρόνο άλλωστε τελετές τιμής για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού από τους Τούρκους μια χούφτα δειλών ασχημόνησαν κατά του περιπτέρου της ΝΔ το οποίο είναι εγκατεστημένο εκεί.

Προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να πλήξουν και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από την σημασία και το περιεχόμενο αυτής της Ιερής Ημέρας. Δεν το κατάφεραν και ηττήθηκαν και γελοιοποιήθηκαν στα μάτια όλων των υγιών και σκεπτόμενων συμπολιτών μας με τις ασχήμιες που διέπραξαν. Και κατάφεραν να μείνουν στο απόλυτο σκοτάδι στο οποίο μόνοι τους συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία και την αντικοινωνική τους ύπαρξη.

100 χρόνια μετά επιτέλους η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει πράξη. Τιμή και δόξα στους 353.000 αδελφούς μας οι οποίοι είδαν το νήμα της ζωής τους να κόβεται από τις ορδές των Νεοτούρκων.

“ΚΑΜΙΑΝ ΚΙ ΑΝΑΣΠΑΛΩ”.

Καταγγελία

Από τη ΝΟΔΕ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση καταγγελίας:

“Aνανδροι και θρασύτατοι γνωστοί άγνωστοι αμαύρωσαν με μια δειλή πράξη τους την εικόνα του εκλογικού περιπτέρου της ΝΔ στο Κιλκίς το οποίο από προχθές βρίσκεται εγκατεστημένο σε κεντρικό σημείο της πόλης στο χώρο της πλατείας Ειρήνης.

Με κόκκινες και μαύρες μπογιές έγραψαν συνθήματα και ασχημόνησαν και στις τέσσερις πλευρές του περιπτέρου αποδεικνύοντας ότι η κοινωνία, ο τόπος έχει καταντήσει να είναι ένα απέραντο ξέφραγο αμπέλι.

Δυστυχώς όμως για αυτούς τους απαράδεκτους και θρασύδειλους ανθρωπάκους η πράξη τους αυτή βοηθά και δεν αφαιρεί τίποτα από την πορεία της ΝΔ μια εβδομάδα πριν τις κάλπες. Μια πορεία που θα καταγράψει την πρώτη μεγάλη ΝΙΚΗ στο δρόμο προς την ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη στην μητέρα των μαχών τις εθνικές εκλογές που αργά ή γρήγορα (μάλλον γρήγορα) θα συρθεί να ανακοινώσει ο προς αποδρομή πρωθυπουργός Τσίπρας όταν το βράδυ της άλλης Κυριακής αντικρίσει το εύρος της ήττας του στην ευρωκάλπη αλλά και στις περιφερειακές και δημοτικές-κοινοτικές εκλογές.

Εκεί που ο ελληνικός λαός θα στρώσει το χαλί της εξόδου και της οριστικής απαλλαγής στον σκαφάτο και κουρασμένο Τσίπρα και τον πολιτικό θίασο του (Πολλάκη κ σία …) στην κυβέρνηση.

Οσον αφορά τώρα στους άνανδρους και κρυψίνους τοπικούς μας ανώνυμους έχουμε να πούμε μόνο ότι δεν φοβίζουν με τις ενέργειες τους αυτές ΚΑΝΕΝΑΝ και ΚΑΜΙΑ μας. Και για να χρησιμοποιήσουμε την ορολογία της πιάτσας τους στέλνουμε αυτό το μήνυμα: δεν μασάμε και συνεχίζουμε γιατί δεν τρομάζει από μια χούφτα ΄΄κακοποιών΄΄ μια φιλήσυχη και ευυπόληπτη κοινωνία όπως είναι το Κιλκίς.”

Σχολιάστε