My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Επίσκεψη Κυριακίδη σε απόστρατους

Επίσκεψη στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς ν. Κιλκίς πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και είχε μια πολύ χρήσιμη συζήτηση με το Διοικητικό της Συμβούλιο για τους τρόπους καλύτερης διασύνδεσης του τοπικού παραρτήματος με τα ιστορικά και κοινωνικά τεκταινόμενα του Δήμου Κιλκίς.

Οι προτάσεις που διετύπωσαν οι απόστρατοι αξιωματικοί αποσκοπούν σε μια στενότερη συνεργασία μεταξύ του τοπικού τους παραρτήματος και του Δήμου Κιλκίς στην ανάδειξη της τοπικής ιστορίας, με αιχμή την επική μάχη του Κιλκίς, στην ανάληψη προωθητικών πρωτοβουλιών ώστε το Ιστορικό Μουσείο – Φυλάκιο ‘’Γρηγόρης Αυξεντίου’’ στον Ακρίτα να ανταποκριθεί στον ιστορικό και εκπαιδευτικό του ρόλο και σε εκδηλώσεις ιστορικού περιεχομένου.

Ο κ. Κυριακίδης ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε και τόνισε ότι προσβλέπει στη συνεργασία του γιατί το Κιλκίς χρειάζεται και τις ιδέες του και τη συμμετοχή των απόστρατων στην υλοποίησή τους για να πάει ένα βήμα Μπροστά.

‘’Οι απόστρατοι αξιωματικοί τιμούν τον τόπο και την ιστορία μας. Η ενθουσιώδης διάθεσή τους να βοηθήσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους την περιοχή μας για να αναδειχθούν στη σωστή βάση οι ιστορικές μας παρακαταθήκες είναι συγκινητική’’ δήλωσε μετά τη συνάντηση ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’.

Δελτίο τύπου από Δ. Κυριακίδη

Σχολιάστε