My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Επίσκεψη εκπαιδευτικών στο ΛΕΚ

Ύστερα από πρόσκληση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος “Comenius” από το Ι.Κ.Υ., είχαμε την τιμή και τη χαρά να μας επισκεφτούν στις εγκαταστάσεις μας εκπαιδευτικοί των ειδικών σχολείων από την Ισπανία, Ιταλία, Πολωνία και Σουηδία. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2013.

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης επίσκεψης, οι εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων, όπου και ενημερώθηκαν για την ιστορία του Λυκείου Ελληνίδων ως θεσμός στην Ελλάδα, και όχι μόνο, καθώς και για τη διαδρομή του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς από την ίδρυσή του (1993) έως και σήμερα.

Σημαντικός «σταθμός» στην ξενάγησή τους, η ιματιοθήκη του Λ.Ε.Κ. όπου και ενδιαφέρθηκαν να μάθουν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την πλούσια συλλογή από παραδοσιακές φορεσιές που διατηρεί το Λ.Ε.Κ. Δε θα μπορούσαν να φύγουν από το Λύκειο Ελληνίδων δίχως να πάρουν μία «γεύση» από Ελλάδα. Τελευταία στάση τους μία από τις αίθουσες χορού. Εκεί διδάχθηκαν παραδοσιακούς χορούς από όλες της περιοχές της Ελλάδας καθώς επίσης και το αγαπημένο τους συρτάκι. Να ευχαριστήσουμε θερμά την κ. Χρηστίδου Φωτεινή καθώς και την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Τεχλικίδου, για την τιμή που μας έκαναν με την συγκεκριμένη επίσκεψή τους.

lykeio-ellinidon-kilkis– Κοπή βασιλόπιτας

Μετά την έλευση του νέου έτους, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί στο γλέντι που διοργανώνει για την κοπή της βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων (Μητροπόλεως 5, πρώην Νομαρχία) το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 20:00 μ.μ. Βασιλόπιτα, πέρα από τα τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων, θα κοπεί και για τον κόσμο που θα παραβρεθεί στο συγκεκριμένο γλέντι. Ζωντανή μουσική, σπιτικό φαγητό, άφθονο κρασί και οι χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων σας περιμένουν να κόψουμε όλοι μαζί τη βασιλόπιτα και να ευχηθούμε για το 2013.

Για διάθεση προσκλήσεων καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684 καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή, 6-8 μ.μ. Επίσης, μπορείτε καθημερινά κατά τις ίδιες ώρες, να επισκεφτείτε τα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, στις νέες εγκαταστάσεις του, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχιακό Μέγαρο).

Τέλος, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, www.lekil.gr  ή στο επίσημο προφίλ μας στο facebook http://www.facebook.com/LykeioEllinidonKilkis ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Λυκείου μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail του Λυκείου info@lekil.gr.

Δελτίο τύπου από ΛΕ Κιλκίς

Σχολιάστε