My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Γκουντενούδη σε Αθήνα

Επίσκεψη στην Αθήνα για την προώθηση θεμάτων του Δήμου Παιονίας πραγματοποίησε ο δήμαρχος Χρ. Γκουντενούδης την περασμένη Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Νοεμβρίου.

gountenoudisΣυγκεκριμένα, ο κ. Γκουντενούδης επισκέφτηκε κατ` αρχάς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Καρασμάνης, για το θέμα της παραχώρησης έκτασης για την κατασκευή βιολογικού στη Ποντοηράκλεια, καθώς και για την αποκατάσταση των ΧΑ.Δ.Α.

Αφού παραβρέθηκε  στην συνεδρίαση του συμβουλίου της ΚΕΔΕ , ο κ. Γκουντενούδης επισκέφθηκε τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ κ. Μέξη, καθώς και τον ειδικό γραμματέα του ΥΠΑΑΤ κ. Ιατρίδη.

Μία από τις σημαντικές συναντήσεις ήταν στο Υπουργείο Εσωτερικών με αντικείμενο τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από την τελευταία θεομηνία, όταν η περιοχή του δήμου κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Τελευταίος  σταθμός  του δημάρχου ήταν το Υπουργείο Παιδείας για να συγχαρεί και να συνεργαστεί με τον συντοπίτη μας υφυπουργό Παιδείας Γ. Γεωργαντά για θέματα όπως το ΙΕΚ Αμπελουργίας – Οινοποιίας, το Μουσικό Σχολείο, τη συνέχιση λειτουργίας των δημοτικών σχολείων Γοργόπης και Τούμπας, το ΙΚΑ Αξιούπολης, τους δασικούς χάρτες κ.α.

Ο κ. Γκουντενούδης ευχαρίστησε τον κ. Γεωργαντά για την συνδρομή του σε θέματα του δήμου, όπως η παραχώρηση έκτασης για τον βιολογικό της Ποντοηράκλειας.

 

Σχολιάστε