My Twitter Feed

28 Σεπτεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία με Πράσινο Σημείο -

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

“Η οργή να γίνει δύναμη αλλαγής” -

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Παρεμβάσεις στη ΔΕ Πικρολίμνης -

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Φωτιά σε δασική περιοχή του Φανού -

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Τρίτοι χειρότεροι στα εμβόλια! -

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Διυλιστήρια νερού στο Δήμο Κιλκίς -

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Οι κούκλες ξανάρχονται στο Κιλκίς -

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Ζεστάθηκαν οι σχέσεις τους! -

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Επίσκεψη για την Εκπαίδευση

Eπίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου στο Κιλκίς, ο Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας , Αλέξανδρος Κόπτσης, τον οποίο πλαισίωναν ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Θωμάς Μπαχαράκης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Αρχικά έλαβε χώρα συνάντηση στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς με τους διευθυντές Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεόδωρο Χριστοφορίδη και Σωτήριο Μαρκάδα, αντίστοιχα, να εκθέτουν εξειδικευμένα εκπαιδευτικά ζητήματα που απασχολούν τις δύο Διευθύνσεις.

Ακολούθησε η εισήγηση του κ. Γενικού σε ζητήματα που άπτονταν της έναρξης λειτουργίας των σχολείων κατά το σχολικό έτος 2021-2022, του εκπαιδευτικού έργου, της αυτοαξιολόγησης σχολικής μονάδας καθώς και ειδικότερων λειτουργικών θεμάτων, ενώπιον των διευθυντών όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλεως του Κιλκίς οι οποίοι βρίσκονταν σε παρακείμενη αίθουσα.

Ταυτόχρονα στη συνάντηση συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης όλοι οι διευθυντές των περιφερειακών σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Κιλκίς.

Ο κ. Γενικός μεταξύ άλλων προανήγγειλε για την Τρίτη 28/9/2021 τη δεύτερη σειρά διορισμών αναπληρωτών εκπαιδευτικών που θα στελεχώσουν τα σχολεία μας.

Πριν την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Κόπτσης έγινε δεκτός από τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, με τον οποίο συζητήθηκαν καίρια εκπαιδευτικά ζητήματα της Π.Ε. Κιλκίς.

Σχολιάστε