My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Επίσκεψη απεργών της Coca Cola

cocoa-colaΤο νομό Κιλκίς επισκέφτηκαν προχθές Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου εκπρόσωποι των εργαζομένων στη Coca Cola Θεσσαλονίκης, που ως γνωστόν βρίσκονται σε μακροχρόνιο απεργιακό αγώνα λόγω της μεταφοράς του εργοστασίου της στην Βουλγαρία.
Στα πλαίσια της επίσκεψης είχαν συνάντηση και με τον εκδότη της ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ, Π. Τονικίδη, ο οργανωτικός γραμματέας του σωματείου, Κώστας Τοσίδης και το μέλος του συνδικάτου οδηγών, Στράτος Ναλμπαντίδης, προκειμένου να μας ενημερώσουν για τους στόχους και τη πορεία του αγώνα τους.
Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν τη συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων σε έκτακτη γενική τους συνέλευση, που πραγματοποίησαν την περασμένη  Παρασκευή, απαιτώντας την άμεση επαναπρόσληψη των 33 απολυμένων συναδέλφων τους και την επαναλειτουργία του εργοστάσιου της Θεσσαλονίκης.
tonikidisΣτο μεταξύ, για τις 22 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η δίκη σε βάρος των απεργών που είχαν οδηγηθεί στο αυτόφωρο από την έναρξη της απεργίας, μετά από μήνυση του υπεύθυνου της εταιρείας ιδιωτικής φύλαξης (security) που χρησιμοποιεί η «Coca-Cola 3E». Δίκη, η οποία είχε αναβληθεί επειδή δεν προσήλθαν οι μάρτυρες κατηγορίας.
Η απεργία των εργαζομένων κοντεύει να κλείσει δίμηνο απ` την ημέρα που ξεκίνησε, με την εργοδοσία της πολυεθνικής εταιρείας να έχει προσφύγει επανειλημμένα στη Δικαιοσύνη για την κήρυξη των απεργιακών κινητοποιήσεων σαν παράνομων και καταχρηστικών, ενώ έχει καταθέσει και αγωγή, με την οποία ζητά υπέρογκα ποσά από απεργούς και τη διοίκηση του σωματείου.
Το σωματείο των εργαζομένων στην 3Ε Θεσσαλονίκης έχει καλέσει τους καταναλωτές να μποϊκοτάρουν τα προϊόντα της. Ανάλογη ανακοίνωση – κάλεσμα έχει εκδώσει και η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Όπως μας τόνισαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, έχει επιβληθεί στα μεγάλα ΜΜΕ μια άτυπη ομερτά, έπειτα από παρέμβαση της εταιρίας στα εμπορικά τμήματα των συγκροτημάτων.
Σχολιάστε