My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Επίσκεψη ΑΝΕΛ σε Γκουντενούδη

Αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αποτελούμενη από την Συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου, τον Ταμία Βασίλειο Μάτσκο και τον πολιτευτή Νικόλαο Τατίδη, πραγματοποίησε προθές 27 Δεκεμβρίου 2017, επίσκεψη στον δήμαρχο Παιονίας, Χρήστο Γκουντενούδη, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα όπως το μεταναστευτικό, τα δίοδια, καθώς και θέματα παιδείας, τοπικής αυτοδιοίκησης, υποδομών αλλά και τεχνικών έργων.

Στη σχετική ανακοίνωση των ΑΝΕΛ αναφέρονται και τα εξής:

“Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παρουσίασαν τις απόψεις τους στα θέματα αυτά και ο Δήμαρχος από την πλευρά του, παρουσίασε τις θέσεις και τις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει ώστε να υλοποιηθούν κάποια από τα έργα. Τον διαβεβαιώσαμε πως εάν ζητηθεί η αρωγή μας στο έργο του, θα είμαστε δίπλα του ώστε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της περιοχής.

Η επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής στο Δήμαρχο Παιονίας, ολοκληρώθηκε με την αμοιβαία επιθυμία, πως η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί, με όραμα και τελικό στόχο να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών, αντιμετωπίζοντας το κάθε θέμα με ανθρωπιά και κοινωνική ευαισθησία.”

Σχολιάστε