My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Επίσκεψη Ανδριανού στο νομό

andrianosΑπό το Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή, Γ. Γεωργαντά, εκδόθηκε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο υφυπουργός Πολιτισμού, υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, θα επισκεφθεί το νομό Κιλκίς την ερχόμενη Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, ύστερα και από πρόσκληση του βουλευτή, σε συνεργασία με τους δήμους του νομού και τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

“Η επίσκεψη του κ. Αδριανού αποσκοπεί στην επιτόπια ενημέρωσή του σε θέματα και έργα που χρονίζουν ενώ θα συνδυαστεί και με τη βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στη Παγκόσμια Γυμνασιάδα που διοργανώθηκε από 27 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2013 στη Βραζιλία.

Ειδικότερα το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει:

–             Επίσκεψη και επιτόπια ενημέρωση για τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Όπως είναι γνωστό στο δημοτικό στάδιο παραμένει ημιτελές το έργο της διαμόρφωσης των κερκίδων και του κλειστού προθερμαντηρίου. Σημειώνουμε ότι το έργο λόγω μη επαρκούς χρηματοδότησης παραμένει σε αδράνεια και  μάλιστα προκαλεί σημαντικά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του σταδίου λόγω της παρουσίας του εργοταξίου. Τα προβλήματα αυτά δυσχεραίνουν και τη διεξαγωγή των αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κιλκισιακού.

Ο κ. Ανδριανός θα εξετάσει όλες τις πτυχές του θέματος με στόχο να ικανοποιήσει το καθολικό αίτημα της πόλης και  του νομού για την συνέχιση της χρηματοδότησης και ολοκλήρωσης του έργου.

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός Πολιτισμού θα παραστεί και θα τιμήσει τους τρεις μαθητές – αθλητές του Λυκείου Καμπάνη που διακρίθηκαν στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα της Βραζιλίας. Η εκδήλωση βράβευσης θα γίνει στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς. Θα τιμηθούν ο Κυριάκος Ζώτος που ήρθε 1ος στην δισκοβολία, η Δήμητρα Ζώτου που ήρθε 4η στη σφυροβολία και ο Αλέξανδρος Προδανάς που ήρθε 6ος στη σφυροβολία.

–             Επίσκεψη στο Δήμο Παιονίας και ειδικότερα στον Άγιο Πέτρο όπου παραμένει ημιτελές από το πρόγραμμα «Ελλάδα  2004» το έργο κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου.

Στη συνέχεια ο κ. Ανδριανός θα επισκεφθεί και θα ξεναγηθεί στον Αρχαιολογικό χώρο του Ευρωπού για να ενημερωθεί για την πορεία των αρχαιολογικών ανασκαφών στον χώρο.

Τέλος θα υπάρξει ενημέρωση του Υφυπουργού  για την αναγκαιότητα στήριξης της προσπάθειας για τη δημιουργία Συνεδριακού Κέντρου στον Ευρωπό (πρόγραμμα  ΕΠΤΑ).”

Σχολιάστε