My Twitter Feed

23 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

…Επίλεκτη βοήθεια από Σέρρες

 

Μια σημαντική βοήθεια στήριξης  με είδη ρουχισμού,  παιχνίδια, είδη νοικοκυριού, απο την ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΙΝΤΙΚΗΣ (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.) με την επιμέλεια της  γραμματέως  της ΕΠΟΜΕΑ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ κ Βάσω Νεδέλκου.

Mια αγαπημένη ομάδα  με τήν διάσωσης που έχουμε συνεργασθεί σε πολλές δράσεις άψογα  και ειναι τιμή  μας που αξιώθηκα με τον Φιλανθρωπικό  σύλλογο ως εθελόντρια και ως πρόεδρος να  να  περικλύομαι απο εθελοντές Ψυχής που γενικά η Επομέα Ελλάδος με όλα τα παραρτήματα της και με όλες τις συνεργασίες είναι ανιδιοτελής προσφορά,  επάξιος φορέας διάσωσης που δημιούργησε ο κ Γρηγόρης Μωυσίδης ο γιατρός μας <3 .

Θερμά ευχαριστώ καρδιάς για τη αλληλεγγγύη στήριξη του έργου μας, στη Επομέα Σιντικής  Σερρών στην τρομερή πρωτοβουλία οργάνωση της γραμματέας  κ Βάσως Νεδέλκου και τη συμμετοχή όλων των μελών εθελοντών της ομάδας διάσωσης  Επομεα Σιντικης και συνανθρώπων της τοπικής κοινωνίας Σιντικής Σερρών και περιχώρων .

Οταν οι ακούραστοι εθελοντές  με έντονο το πνεύμα αλληλεγγύης θα νοιάζοντε άσχετα απο χιλιομετρικές αποστάσεις να χτίζουν γέφυρες αγάπης αλληλεγγύης τότε θα θαυμάζεις ευγνομωνείς που είσαι δέκτης αρωγής απο όμορφο εθελοντισμό ψυχής <3 .

Σήμερα Η Επομέα Σιντικής Σερρών έγινε μια μεγάλη ανάσα στήριξης στις δικές μας οικογένειες .Θερμά  ευχαριστώ καρδιάς για το σεβασμό  κι εκτίμηση στο έργο του συλλόγου και τη δύναμη βοήθειας που δεχθήκαμε .

Θερμά ευχαριστώ καρδιάς επίσης, την ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ(Επομέα  Κιλκίς )και ιδιαίτερα  τον πρόεδρο κ Ελευθεριάδη Γιώργο και τους εθελοντές της διασωστικής ομάδας  που όλη αυτή η παραλαβή στήριξης απο την Επομέα Σιντικής ΣΕΡΡΩΝ δε θα γινόταν χωρίς τη δική του μεσολάβηση μεταφοράς όλων αυτών των πακέτων στήριξης !!

Δεχθείτε τα ευχαριστώ καρδιάς  που ενωμένοι τρείς ομάδες θα γίνουμε προσφορά  όλοι στον διπλανό μας ..

Οταν υπάρχει ο εθελοντισμός ψυχής τα ευχαριστώ ειναι περιττά …γιατι μιλάει η ψυχή !!!!

Χριστίνα Κουρουζίδου, Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς

Σχολιάστε