My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Επίκαιρη ερώτηση Γεωργαντά

Δείτε το βίντεο από τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή Κιλκίς και τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ, Γιώργου Γεωργαντά, προς τον υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπρίντζη, για το θέμα των προκηρύξεων των γραμματέων.​

http://https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=WgmNuxL3qSs

Για το θέμα ο κ. Γεωργαντάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σε Επίκαιρη Ερώτηση που συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή για τις προκηρύξεις Διοικητικών και Τομεακών Γραμματέων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ο κ. Σπίρτζης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και συγχρόνως κυνικός. Παραδέχτηκε ότι η Κυβέρνηση υποχρεώθηκε στην επαναπροκήρυξη 22 θέσεων Γραμματέων Υπουργείων κατ’ επιβολή των Θεσμών, τους οποίους, τάχα, “πίεσε η Νέα Δημοκρατία”!

Δεν μπόρεσε να απαντήσει, ωστόσο, γιατί η Κυβέρνηση δεν υπερασπίστηκε καθόλου τις προκηρύξεις της, ιδίως αφού -όπως ισχυρίζονται οι υπουργοί- αυτές δεν ήταν φωτογραφικές. Ούτε βέβαια απάντησε γιατί υπέκυψε έτσι εύκολα σε “εκβιασμούς”. Η σιωπή του κρύβει τον πραγματικό λόγο για τον οποίον αναγκάστηκε η Κυβέρνηση να προχωρήσει σε επαναπροκηρύξεις, και αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι, όπως λέει ο λαός, “τους έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη”.

Ο κ. Σπίρτζης είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σαν προσωπικό του τσιφλίκι, κάτι που έχει οδηγήσει την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. σε δημόσιες καταγγελίες παράνομων πρακτικών στις επιλογές Γενικών Διευθυντών και Διευθυντών, αλλά και σε σχετικές προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια.

Τέλος, όπως ήταν αναμενόμενο, αρνήθηκε να απαντήσει αν είναι ένας από τους τέσσερις Υπουργούς που, πιέζοντας το ΑΣΕΠ, ζήτησε και έλαβε αντίγραφα από τα στοιχεία των φακέλων των υποψηφίων Γραμματέων. Από ό,τι φαίνεται η απάντηση στο ερώτημα αυτό τελικά θα δοθεί από τη Δικαιοσύνη που ήδη ελέγχει την υπόθεση».

Σχολιάστε