My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

Επίθεση Ντόρας στη κυβέρνηση

(Βίντεο) Σκληρή επίθεση ενάντια στη κυβέρνηση και ιδιαίτερα στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, εξαπέλυσε από το Κιλκίς η Ντόρα Μπακογιάννη στα πλαίσια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στη πρωτεύουσα του νομού μας την Παρασκευή 10 Μαρτίου.

Μιλώντας στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς, η αδελφή του προέδρου της ΝΔ τόνισε ότι το κόμμα της είναι έτοιμο “να αναλάβει τα ηνία της χώρας για να την βγάλει από τον ολισθηρό δρόμο στον οποίο την έχει οδηγήσει η επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ” και με οδηγό τον αρχηγό Κυρ. Μητσοτάκη “να βγει η Πατρίδα μας από την οικονομική ασφυξία και την κρίση”.

Την κ. Μπακογιάννη προλόγισε ο βουλευτής Κιλκίς του κόμματος, Γιώργος Γεωργαντάς, ενώ παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας, ο βουλευτής Θ. Καράογλου, ο δήμαρχος Κιλκίς, Δ. Σισμανίδης, ο πρώην βουλευτής Θ. Πασσαλίδης κα.

Με τον κ. Σισμανίδη

Πριν την ομιλία, η κ. Μπακογιάννη συνοδευόμενη από τον κ. Γεωργαντά επισκέφτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο τον Δ. Σισμανίδη, από τον οποίο ενημερώθηκε για θέματα που απασχολούν τον Δήμο Κιλκίς.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα καθώς ο κ. Σισμανίδης συνδέεται με στενούς δεσμούς φιλίας με την πρώην υπουργό από την περίοδο που αυτή ήταν δήμαρχος Αθηναίων, συζητήθηκαν και θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος στην περιφέρεια του Δήμου Κιλκίς.

Δείτε την ομιλία της κ. Μπακογιάννη στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς (Βίντεο Kilkis WebTV – Θεόφιλος Κυριακίδης).

Σχολιάστε