My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Επάνοδος μετά από 7 χρόνια

Σε μια από τις πιο σκληρές εκλογικές μάχες που έλαβαν χώρα διαχρονικά στο νομό μας, ο Γιώργος Φραγγίδης κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα με 99 ψήφους διαφορά από τον πρωτοεμφανιζόμενο Στέφανο Παραστατίδη, γιο του πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρου.

Η μάχη μέχρι τα μισά περίπου της διαδρομής ήταν απολύτως αμφίρροπη, με τον κ. Παραστατίδη να θεωρείται μάλιστα από πολλούς ως ο τελικός νικητής!

Προϊούσης, όμως, της βραδιάς και καθώς ο αριθμός των εκλογικών τμημάτων χωρίς καταμετρημένους σταυρούς λιγόστευε, ο κ. Φραγγίδης πήρε κεφάλι και διατηρώντας συνεχώς τη πρωτιά, αν και λίγο πριν το φινάλε ο συνυποψήφιός του είχε πλησιάσει και πάλι επικίνδυνα σε απόσταση 20 – 30 ψήφων.

Ο 64χρονος Γιώργος Φραγγίδης ορκίστηκε για πρώτη φορά βουλευτής τον Ιούνιο του 2011, όταν παραιτήθηκε τότε ο εκλεγμένος Γιώργος Φλωρίδης παραδίνοντας την έδρα του, την οποία κατέλαβε ο κ. Φραγγίδης ως πρώτος επιλαχών στο ψηφοδέλτιο Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μετά τους Φλωρίδη και Παραστατίδη.

Στις εκλογές του 2012 ο κ. Φραγγίδης δεν μπόρεσε να επανεκλεγεί καθώς το ΠΑΣΟΚ έχασε την έδρα του στο νομό μας από την ΧΑ. Επανέρχεται όμως τώρα στη Βουλή μετά από 7 χρόνια, για πρώτη φορά ως εκλεγμένος απ` ευθείας…

Ευχαριστήριο

Στη μετεκλογική δήλωσή του, ο κ. Φραγγίδης αναφέρει:

“Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω  όλους τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες  του νομού Κιλκίς από τα βάθη της καρδιάς μου  που συμμετείχαν στον κοινό μας  αγώνα για την επαναφορά της δημοκρατικής παράταξης στο Κιλκίς .

Η επιτυχία, που θέλω να ομολογήσω, ήταν πάρα πολύ δύσκολη αλλά έχει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, ότι μετά από 8 χρόνια ο δημοκρατικός κόσμος του  Κιλκίς θα έχει εκφραστή στο νέο κοινοβούλιο .

Αφήνουμε πίσω τα οχτώ χρόνια που ο τόπος  μας ήταν  παραγκωνισμένος, παροπλισμένος και αδικημένος  και πάμε μπροστά.

Επίσης Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους μου Στέφανο Παραστατίδη , Γιώργο Αναστασιάδη, Αλεξάνδρα Στεφανίδου και Καλιρόη Μπαντρά,  που με πολιτικό πολιτισμό αγωνιζόμενοι πετύχαμε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα για τη δημοκρατική παράταξη στο Νομό Κιλκίς .

Τώρα όλοι μαζί ξεκινάμε για ένα καλλίτερο αύριο για όλες τις Κιλκισιώτισες και τους Κιλκισιώτες.”

Σχολιάστε