My Twitter Feed

16 Δεκεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συγκέντρωση κατά της ακρίβειας -

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, 2022

Γεωργαντάς: Κλειδί η συνεργατικότητα -

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου, 2022

Άρωμα γιορτών στη πόλη του Κιλκίς -

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου, 2022

Δώστε κι άλλα λεφτά για τη Γεωργία -

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου, 2022

“Δούρειος Ίππος αλώνει το ΕΣΥ” -

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου, 2022

24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις -

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, 2022

Η ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς -

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, 2022

Κάτι κινείται για τον Βοτανικό! -

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022

Εορταστικά πεύκα σε σχολεία και υπηρεσίες

Οι γιορταστικές οικολογικές παραδόσεις της Κοινότητας Κιλκίς συνεχίζονται και φέτος με την προσφορά χριστουγεννιάτικων δέντρων σε σχολικές μονάδες και φορείς.

Με πρωτοβουλία του προέδρου της Κοινότητας Θανάση Καριοφύλλη διατέθηκαν πάνω από πενήντα πεύκα σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια της πόλης, έτοιμα για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Πεύκα για γιορταστική χρήση δόθηκαν στη Μητρόπολη, στο Διοικητήριο και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ομορφαίνουν με το χριστουγεννιάτικο στολισμό τους την είσοδο του Δημαρχείου, το γραφείο του δημάρχου, καθώς και τις εισόδους της τεχνικής υπηρεσίας και της υπηρεσίας τοπικής οικονομικής ανάπτυξης.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κιλκίς ευχαριστεί τον διευθυντή του Δασαρχείου Γιώργο Βούρτσα για την άδεια διάθεσης των πεύκων, τα οποία κόπηκαν από την δασική περιοχή της Γάβρας, και όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους από το τμήμα πρασίνου και από την τεχνική υπηρεσία που βοήθησαν στην κοπή, μεταφορά και στην κατασκευή ξύλινης βάσης στήριξης των δέντρων.

Σχολιάστε