My Twitter Feed

20 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επίσκεψη Λοβέρδου σε Ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

“Καλπασμός” με 46 νέα κρούσματα -

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Οι νοσοκομειακοί γιατροί απεργούν -

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Κρασιά Γουμένισσας για Όσκαρ!   -

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

ΓΝΓ: Υποβάθμιση ακριβείας -

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Καταγγελία με αφορμή τη ΔΕΗ -

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

23 υποψήφιοι στηρίζουν Μηνά -

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Συναγερμός απ` τα 65 κρούσματα -

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Ενωτικός και πάλι ο Κιλτίδης

Σε μια ενωτικού χαρακτήρα δήλωση προέβη ο Κώστας Κιλτίδης για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ στο Κιλκίς.

Θυμίζουμε ότι τελευταία ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής προέβη σε ενωτικές κινήσεις και απέναντι στον δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη, του οποίου έπλεξε το εγκώμιο, ενώ και στη παρούσα δήλωσή του, σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχουν εχθροί μέσα στην παράταξη» αναφέρει για τις τελευταίες δημοτικές εκλογές ότι «η δυνατότητα του κάθε στελέχους της παράταξης ήταν αυτονόητη τότε, σήμερα το κατανοούν άπαντες ότι άδικα πικράθηκαν και διχάστηκαν».

Η δήλωση:

«Με συναίσθηση των ευθυνών μου, υπηρετώντας με δεοντολογία το σύστημα αρχών και αξιών της παράταξης, θεωρώ σκόπιμο να επισημάνω την στάση μου στις προσεχείς  εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.

«Τοποθετούμαι πάντοτε πριν τα γεγονότα, λαμβάνοντας υπ’όψιν πάντοτε το περιεχόμενο κάθε φορά της δράσης.

Σ’ αυτές τις εκλογές δεν χωρούν σκοπιμότητες, ματαιότητες και ιδίως συμπεριφορές πιέσεων και απειλών. Τα εγγεγραμμένα μέλη οφείλουν να αξιολογήσουν τις υποψηφιότητες και να επιλέξουν έστω και με υποκειμενικά κριτήρια τους αντιστοίχους εκπροσώπους. Όλοι έχουμε τις επιλογές μας, με όποια ιδιότητα, δεν υπάρχουν εχθροί μέσα στην παράταξη, πόσο μάλλον στον κομματικό οργανισμό της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν θέλησα υποστυλώματα σε άλλες εκφάνσεις και εκφράσεις της πολιτικής ζωής, εκτός από την ιδιότητα του βουλευτή, που με την επιλογή σας υπηρέτησα. Το ίδιο έπραξα στις δημοτικές εκλογές το 2019, όταν και έθεσα την δεοντολογία και την αξιοπρέπεια πάνω από ασχήμιες και ματαιότητες που έλαβαν χώρα. Η δυνατότητα του κάθε στελέχους της παράταξης ήταν αυτονόητη τότε, σήμερα το κατανοούν άπαντες ότι άδικα πικράθηκαν και διχάστηκαν.  

Ας υπηρετηθούν τα αυτονόητα. Να αναδειχθούν αυτοί που θα τιμήσουν την πολιτική με θέσεις και θάρρος. Είναι ανάγκη να επανέλθει η πολιτική στη ζωή μας, με ιδέες, διάλογο και αγωνιστική διεκδίκηση.

Καλή δύναμη σε όσους θα επιλεγούν με δεοντολογία και αξιοπρέπεια.»

Σχολιάστε