My Twitter Feed

5 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα -

Δευτέρα, 4 Απριλίου, 2022

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ για την απεργία -

Δευτέρα, 4 Απριλίου, 2022

Ποντιακός: Το στήσανε για να μας ρίξουνε! -

Κυριακή, 3 Απριλίου, 2022

Κι όμως, ο ιός είναι πάντα στα ύψη! -

Κυριακή, 3 Απριλίου, 2022

Αρχίζει η καταγραφή προϊόντων -

Κυριακή, 3 Απριλίου, 2022

Ο Γ. Ανδρίτσος για το “τι(ς) πταίει” -

Σάββατο, 2 Απριλίου, 2022

Κοντά στα άλλα και …γρίπη πτηνών! -

Σάββατο, 2 Απριλίου, 2022

ΚΚΕ: Καλώς ήλθε το δολάριο! -

Παρασκευή, 1 Απριλίου, 2022

Εντυπωσιακoί οι μικροί του Αλέξανδρου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου στο ανακαινισμένο στάδιο του Κιλκίς ο πρώτος διασυλλογικός αγώνας πολυάθλου της κατηγορίας Κ-14 με τη συμμετοχή των σωματείων του Νομού Κιλκίς .

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας του στίβου Αλέξανδρου Κιλκίς συμμετείχαν, αγωνίστηκαν , προταγωνίστησαν και έφυγαν με πλούσιες και όμορφες εμπειρίες αλλά και πολλές αξιόλογες εμφανίσεις απο τους αγώνες .

Αν και για τα περισσότερα παιδιά αυτή ήταν η πρώτη επίσημη συμμετοχή τους σε αγώνες το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό , αφού κατέκτησαν πρωτιές στην ομαδική βαθμολογία τόσο στα κορίτσια όσο και τα αγόρια αλλά και δώδεκα θέσεις στις πρώτες τριάδες των επί μέρους αγωνισμάτων που δίνουν ελπίδες για τη συνέχεια του στίβου.

Συγκεκριμένα οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδημίας Στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς κατέκτησαν :

Ομαδική βαθμολογία Αγοριών : 1η θέση 600 βαθμοί.

Στα επι μέρους αγωνίσματα : Σωτήρης Λιμπατές 2ος στα 1200 μ , Γιάννης Σαββίδης 2ος Vortex, Φωτης Μπαχλιτζανάκης 2ος Μήκος , Σοφιανός Κακαβίτσας 3ος 60 μ , Γιάννης Μπαχλιτζανάκης 3ος Μήκος και 3ος Vortex.

Ομαδική βαθμολογία Κοριτσιών : 1η θέση 890 βαθμοι.

Στα επι μέρους αγωνίσματα :Αλεξάνδρα Παυλίδου 2η στη συνολική βαθμολογία των κοριτσιών και 3η στα 60 μ και 3η στο μήκος , Αννα Κοσμίδου 1η στα 1200 μ , Χριστίνα Βασδραβανίδου 2η στα 1200 μ , Ραφαέλα Καράμπαγλη 2η στο Vortex.

Η Διοίκηση και οι προνητές συγχαίρουν θερμά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας Στίβου της ομάδας μας που αγωνίστηκαν σήμερα δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και φίλους των παιδιών που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου και με το ζεστό χειροκρότημα τους έδωσαν δύναμη στις προσπάθειες τους.

Επόμενος αγώνας το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ-16 στα Γιαννιτσά το Σάββατο 9 Απριλίου

Σχολιάστε