My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Εντυπωσιακός ο ΓΑΣΚ στο Γύρο των Σερρών

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με συμμετοχή ρεκόρ, που ξεπέρασε τους χίλιους, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο “31ος Γύρος των Σερρών”, ο οποίος αποτελεί και τον μακροβιότερο θεσμό της πόλης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και του ΣΕΓΑΣ , αλλά και τη συμμετοχή πολλών σωματείων και φορέων από όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη.

marathonios-serres-001Το μήνυμα της φετινής διοργάνωσης ήταν διπλό: “Ναι στον αθλητισμό και αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους πρόσφυγες”. Από νωρίς το πρωί πολίτες των Σερρών ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων και άλλων φορέων συγκέντρωσαν δέματα αγάπης και βοήθειας γα τους πρόσφυγες, τα οποία θα μεταφερθούν με ευθύνη του Δήμου στην Ειδομένη.

Στη διοργάνωση έλαβε για έβδομη συνεχόμενη φορά μέρος και ο ΓΑΣ Κιλκίς με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών της αγωνιστικής ομάδας και των Ακαδημιών του καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει , αφού κατέκτησε δύο μετάλλια αλλά είχε ακόμη επτά αθλητές του με θέσεις στην πρώτη οκτάδα.

Στα 1.400 μ της κατηγορίας μαθητριών δημοτικών σχολείων έλαμψε το αστέρι της 11χρονης Στέλλας Παρασκευά που κατέκτησε με πολύ μεγάλη διαφορά την πρώτη θέση , ενώ στα 2.400 μ της κατηγορίας μαθητών & μαθητριών γυμνασίων ο δεκατριάχρονος Αλέξανδρος Αλερού κατέκτησε μετά από εξαιρετική προσπάθεια το χάλκινο μετάλλιο.

Την 4η θέση στις κατηγορίες τους κατέκτησαν οι Όλγα Νικολαίδου στα 5000 γυναικών, ο Δημήτρης Καραμανίδης στα 2400 μ γυμνασίων και ο Λεωνίδας Τραπεζίδης στα 1400 μ Δημοτικών σχολείων, ενώ η Ελένη Φωτιάδου ήταν 5η στα 5000 γυναικών και η Μέλη Γεωργιάδου στα 2400 μ γυμνασίων , την 6η ο Σταμάτης Παρασκευάς στα 1400 μ και την 7η η Ελένη Κωνσταντινίδου στα 5000 μ γυναικών.

Στο αγώνα αγωνίστηκαν ακόμη με επιτυχία , στα 1400 μ οι Εβελίνα Ζάμσα, Βασιλική Καραμανίδου, Θεοδώρα Λαζαρίδου, Ελπίδα & Άννυ Αλερού, Μαγδα Καραστεργίου , στα 2400 μ οι Νικολέτα Παιταρίδου και Ελένη Λέφα και στα 5000μ οι Γιάννης Χαραλαμπίδης, Παναγιώτης Μουτσουρίδης και Αιμίλιο Στιεφνι , ενώ για λόγους τραυματισμού δεν ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους οι Ραχήλ Νικολαίδου, Στράτος Γρίβας και Πάνος Αρβανιτίδης.

Την αποστολή του ΓΑΣ συνόδεψαν ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης , οι προπονητές Μαρίνα Κανελιά , Έφη Γιάγκογλου και Κώστας Μηναρετζής , η βοηθός του τμηματος Μίνι των Ακαδημιών Εύα Κιζιρίδου , αλλά και πάρα πολλοί γονείς και φίλοι των αθλητών και αθλητριών που αγωνίστηκαν.

Σχολιάστε