My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εντυπωσιακός και πάλι ο ΓΑΣ Κιλκίς

* Στον 28ο Γύρο της Πόλης των Σερρών – Μετάλλια για Ασημακιδου, Φωτιάδου & Αβράμογλου. 

Η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Σερρών σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σερρών  και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής διοργάνωσαν την  Κυριακή 25 Νοεμβρίου τον ετήσιο αγώνα δρόμου «Γύρος της πόλης των Σερρών» , στη μνήμη του καθηγητή Φ. Αγωγής – προπονητή στίβου Αχιλλέα Κωνσταντινίδη.

Ήταν μια θαυμάσια διοργάνωση που φέτος συμπληρώνει 28 χρόνια ζωής και η οποία συγκέντρωσε στις Σέρρες πολλούς από τους καλύτερους δρομείς αποστάσεων της Μακεδονίας, ενώ ξεπέρασε τους πεντακόσιους η συμμετοχή των παιδιών μαθητών και μαθητριών δημοτικών σχολείων και γυμνασίων – λυκείων.

Στη διοργάνωση έλαβε για τέταρτη φορά μέρος και ο ΓΑΣ Κιλκίς με  συμμετοχή  οκτώ αθλητών και  αθλητριών και κατάφερε να εντυπωσιάσει αφού κατέκτησε τρία αργυρά μετάλλια και μια θέση στην πρώτη εξάδα.

Στα 1.400 μ της κατηγορίας μαθητριών δημοτικών σχολείων  ο ΓΑΣ Κιλκίς κατέκτησε την 2η θέση με την Φανή Αβράμογλου και την 45η με την επτάχρονη Βασιλική Καραμανίδου σε έναν αγώνα στον οποίο αγωνίστηκαν 157 μαθήτριες, ενώ στον ίδιο αγώνα της κατηγορίας μαθητών δημοτικών σχολείων ο Δημήτρης Καραμανίδης κατατάχθηκε στην 15η θέση

Στα 2.400 μ της κατηγορίας μαθητριών γυμνασίων η δωδεκάχρονη  Ελένη Φωτιάδου  μετά απο εξαιρετική εμφάνιση τερμάτισε στην 2η θέση , ενώ στην 39η θέση τερμάτισε η Χριστίνα Μπατάρα

  Στον κύριο αγώνα της ημέρας  στα 5.200 μ η Ευρυδίκη Ασημακίδου πρόσθεσε ακόμη μια υπέροχη εμφάνιση στο ενεργητικό της κατακτώντας το αργυρό μετάλλλιο στην γενική κατηγορία των Γυναικών ενώ ο δεκαεξάχρονος Αιμίλιος Μαβίδης , επιβεβαίωσε την μεγάλη του αγωνιστική άνοδο φέτος  κατακτώντας την 6η θέση στην κατηγορία ως 29 ετών.  Στον αγώνα συμμετείχε και ο Κυριάκος Αβράμογλου που τερμάτισε 21ος στην κατηγορία των Ανδρών ηλικίας 30-38 ετών.

Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν γυμνάζονται με τον προπονητή του ΓΑΣΚ Φίλιππο Μισαηλίδη και αναμένεται να φέρουν, διακρίσεις και βαθμούς αξιολόγησης  και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στις αρχές του 2013.

 Την αποστολή του ΓΑΣ συνόδεψαν οι προπονητές του ΓΑΣΚ Φίλιππος Μισαηλίδης και Νάντια Μπουρλούκα αλλά και γονείς των αθλητών που αγωνίστηκαν.

Σχολιάστε