My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Εντυπωσίασε και πάλι ο ΓΑΣ Κιλκίς

gask-stivosΣτον 29ο Γύρο της Πόλης των Σερρών – Πρωτιές για Φανή Αβράμογλου & Αλεξ. Αλερού.

Η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Σερρών σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σερρών  και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής διοργάνωσαν την  Κυριακή 24 Νοεμβρίου τον ετήσιο αγώνα δρόμου «Γύρος της πόλης των Σερρών».

Ήταν μια θαυμάσια διοργάνωση που φέτος συμπληρώνει 29 χρόνια ζωής και η οποία , παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, συγκέντρωσε στις Σέρρες πολλούς από τους καλύτερους δρομείς αποστάσεων της Μακεδονίας, ενώ ξεπέρασε τους τριακόσιους η συμμετοχή των παιδιών μαθητών και μαθητριών δημοτικών σχολείων και γυμνασίων – λυκείων.

Στη διοργάνωση έλαβε για πέμπτη συνεχόμενη φορά μέρος και ο ΓΑΣ Κιλκίς με  συμμετοχή  δεκαέξι αθλητών και  αθλητριών και κατάφερε να εντυπωσιάσει αφού κατέκτησε δύο χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο αλλά είχε ακόμη έξι αθλητές του με  θέσεις στην πρώτη οκτάδα.

DSC02724Στα 1.400 μ της κατηγορίας μαθητριών δημοτικών σχολείων οι μικρές αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς κυριάρχησαν πλήρως .Κατέκτησαν την 1η και 2η θέση με την Φανή Αβράμογλου και την Στέλλα Παρασκευά αλλά και την 5η και 6η θέση με τις οκτάχρονες Βασιλική Καραμανίδου και Εβελίνα Ζάμσα , ενώ η Ελπίδα Αλερού κατατάχθηκε 25η σε έναν αγώνα στον οποίο αγωνίστηκαν 70 μαθήτριες.

Στον ίδιο αγώνα της κατηγορίας μαθητών δημοτικών σχολείων ο Αλέξανδρος Αλερού ήταν 1ος νικητής , ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος  κατατάχθηκε στην 16η θέση,  ο Λεωνίδας Τραπεζίδης 29ος και ο Στέφανος Καραπαναγιωτίδης 48ος σε ένα αγώνα με συμμετοχή 83 αθλητών.

Στα 2.400 μ της κατηγορίας μαθητριών γυμνασίων η δωδεκάχρονη  Ελένη Φωτιάδου  μετά απο εξαιρετική εμφάνιση τερμάτισε στην 3η θέση , ενώ στην 7η θέση τερμάτισε η Ελένη Κωνσταντινίδου , ενώ αγώνα των αγοριών γυμνασίων ο δωδεκάχρονος Δημήτρης Καραμανίδης ήταν 5ος .

DSC02730Στον κύριο αγώνα της ημέρας  στα 5.300 μ των ανδρών ο Αιμίλιος Μαβίδης με ακόμη μια όμορφη κούρσα  φέτος  κατέκτησε  την 6η θέση ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Δημήτρης Βαφειάδης που έτρεξε για πρώτη φορά κατακτώντας την 16η θέση.  Στον αγώνα συμμετείχε και ο Κυριάκος Αβράμογλου που τερμάτισε 33ος (8ος) στην κατηγορία των Ανδρών ηλικίας 30-38 ετών.

Στα 5300 μ της κατηγορίας των Γυναικών η δεκαπεντάχρονη Κατερίνα Ράδη πραγματοποίησε μια υπέροχη εμφάνιση  κατακτώντας 6η θέση και έδειξε πως έχει μέλλον στις αποστάσεις.

 Την αποστολή του ΓΑΣ συνόδεψαν ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης , ο έφορος Ακαδημιών Στίβου Βλάσης Μαβίδης, η έφορος Δημοσίων σχέσεων του Τμ. Στίβου Ζωή Παπαδοπούλου οι προπονητές  Κώστας Μηναρετζής  και  Νάντια Μπουρλούκα αλλά και πολλοί γονείς των αθλητών και αθλητριών που αγωνίστηκαν.

Σχολιάστε