My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ενισχυμένος και αποφασισμένος στο ντέρμπι

aris-panteleimona-kilkisΈτοιμος δηλώνει ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα να αντιμετωπίσει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 15:00 εκτός έδρας τον, μέχρι στιγμής πρωτοπόρο της κατάταξης, Μακεδονικό Δροσάτου, σε μια αναμέτρηση που πιθανότατα ανάλογα με το αποτέλεσμα ίσως κρίνει στο τέλος και τον πρωταθλητή της κανονικής περιόδου. Στον έναν βαθμό η διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητοι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος έχοντας παραχωρήσει μόλις δυο ισοπαλίες.

Ενισχυμένος θα εμφανιστεί ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος μιας και στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα προσπαθήσει να προσθέσει στο δυναμικό του ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

Η αρχή έγινε με την μετεγγραφή του έμπειρου Κουιμτζίδη Νικόλαου από την Δόξα Πετρωτού ενώ οι προσπάθειες και για άλλες προσθήκες ανάλογης ποιότητας και αξίας ποδοσφαιριστών θα συνεχιστούν.

Μετά το τέλος της Κυριακάτικης αναμέτρησης διοίκηση και ποδοσφαιριστές θα παρευρεθούν στην ταβέρνα του χωριού “ΚΡΗΤΙΚΟΣ” για την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου που αποτελεί θεσμό στην πρόσφατη ιστορία του.

Σχολιάστε