My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ενθουσίασε το Φεστιβάλ του ΟΤΕ

Με μεγάλη επιτυχία, ξεπερνώντας τις προσδοκίες κοινού και συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, το 13ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών  του ομίλου ΟΤΕ, από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς με την υποστήριξη της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ.

Συμμετείχαν τα χορευτικά σύνολα  των πολιτιστικών κέντρων Αλεξανδρούπολης, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Κοζάνης, Χίου ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς.  Περισσότεροι από 150 χορευτές και  ξεχωριστά μουσικοχορευτικά ιδιώματα, μας ταξίδεψαν απ’ άκρη σε  άκρη της Ελλάδας θυμίζοντας πόσο βαθιά χαραγμένη είναι μέσα μας η παράδοση,το πώς η ψυχή αναθαρρεύει  στο άκουσμα της παραδοσιακής μουσικής  και πως ακόμα και σήμερα οι παραδοσιακοί  χοροί αποτελούν φορείς μεταβίβασης ιστορίας, γνώσεων και  αξιών.

Οι χορευτές συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Ειρήνης απ’ όπου με τη συνοδεία οργάνων παρέλασαν προς το Συνεδριακό Κέντρο. Ο κεντρικός δρόμος του Κιλκίς  πλημύρισε χρώματα και μουσικές, δίνοντας μια περισσότερο φωτεινή και αισιόδοξη όψη στην πόλη.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του ΠΟ.ΚΕ. ΚΙΛΚΙΣ κ. Χαράλαμπος Παρλαλόγλου, ο αντιδήμαρχος Κιλκίς κ. Τσαντάκης  Δημήτριος καθώς και η πρόεδρος της  Πολιτιστικής Ένωσης κ. Χριστίνα Νικολέττουπου κήρυξε και την έναρξη του φεστιβάλ. Την παρουσίαση έκανε  το μέλος του Πολιτιστικού Κέντρου Κιλκίς , κ. Χαρούλα Καραμπίδου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής  κ. ΠαραστατίδηςΘεόδωρος, ο αντιδήμαρχος κ. Αιμίλιος Νικολαίδης και η υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας ΟΤΕ Β. Ελλάδας κ.Τσαμασίρου Ελένη.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν   στην επιτυχή υλοποίηση της εκδήλωσης.

Σχολιάστε