My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Ενημέρωση νέας αστυνομικής αρχής

Στην Αντιπεριφέρεια και στο Δήμο Παιονίας.

Σύμφωνα με την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς, το ζήτημα της “δραστικής παρέμβασης που έγινε στον νομό στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών δομών σε όλη τη χώρα” και “η δυσφορία της Περιφερειακής Ενότητας για την απόρριψη του αιτήματος για διατήρηση και λειτουργία ενός ακόμη Αστυνομικού Τμήματος στη νότια πλευρά του νομού”, κατατέθηκαν από τον ανντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη και τον περ. σύμβουλο Παύλο Θωμαΐδη στον νέο αστυνομικό διευθυντή Κιλκίς, Ιωάννη Ταλαμπίρη, τον οποίο δέχθηκε στο γραφείο του ο κ. Βεργίδης, συνοδευόμενο από τους αστυνομικούς υποδιευθυντές, Δημήτριο Χαραλαμπίδη και Χρήστο Παπαποστόλου.

Η σύσκεψη, εκτός του εθιμοτυπικού χαρακτήρα, είχε και ως αντικείμενο την ενημέρωση της νέας αστυνομικής ηγεσίας του νομού για τη γενική κατάσταση του νομού, “η οποία επηρεάσθηκε και επηρεάζεται από το ισχυρό κύμα προσφύγων-μεταναστών κυρίως την τελευταία διετία”.

Ο νέος αστυνομικός διευθυντής έλαβε τη διαβεβαίωση του αντιπεριφερειάρχη για συνεχή συνεργασία και αρωγή σε κάθε περίπτωση που θα προκύψει ανάγκη.

Στο Δήμο Παιονίας

Ο κ. Ταλαμπίρης, συνοδεία του κ. Χαραλαμπίδη και του αστυνομικού υποδιευθυντή Πολυκάστρου Χρήστου Παπαποστόλου επισκέφτηκαν το δήμαρχο Παιονίας, Χρήστο Γκουντενούδη, ο οποίος έδωσε στον τα συγχαρητήρια του για την συνολική παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή και κυρίως κατά τη διάρκεια της διαχείρισης του προσφυγικού.

Παράλληλα, ο κ. Γκουντενούδης έθεσε στον αστ. διευθυντή το θέμα της ανάγκης ισχυρής παρουσίας της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλα τα επίπεδα στην περιοχή του Δήμου Παιονίας ώστε να εμπεδώνεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, εκφράζοντας την αντίθεση του στην κατάργηση και τη συγχώνευση των αστυνομικών τμημάτων στο Δήμο Παιονίας “διότι οι ανάγκες για τα δημόσια αγαθά της αστυνόμευσης, της δημόσιας τάξης και της κοινωνικής ειρήνης δεν υπόκεινται σε αμιγώς δημοσιονομικά κριτήρια”, όπως είπε.

 

Σχολιάστε