My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ενημέρωση με θέμα τη δυσλεξία

afisa dyslexiaΟ Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, διοργανώνει ενημέρωση συζήτηση με θέμα τη δυσλεξία και τις μαθησιακές δυσκολίες, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, στις 17.30-20.00, στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ- ΟΜΙΛΙΕΣ «Μην με αποκαλείς χαζό»

Το ντοκιμαντέρ περιγράφει τα βιώματα 4 ατόμων, διαφορετικών ηλικιών και φύλων με δυσλεξία και διάσπαση προσοχής. Συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό. Με ελληνικούς υπότιτλους. Με την ευγενική παραχώρηση από τον παραγωγό, σύλλογο LE TOP Βελγίου.

Το ντοκιμαντέρ, αποκαλύπτει πως η δυσλεξία και άλλες σχετικές μαθησιακές δυσκολίες, βαραίνουν την ζωή κάποιου από την αρχή μέχρι το τέλος τη ζωής του. Μια συνηθισμένη μέρα, στην ζωή ενός παιδιού, ενός έφηβου, ενός νεαρού άνδρα και μια ενήλικης γυναίκας, δείχνει πως αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αντεπεξέρχονται στις επακόλουθες συνέπειες της διαφορετικότητάς τους και πως αυτή η διαφορετικότητα τους ακολουθεί σαν σκιά σε όλη τους την ζωή.

Μετά το ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσουν ομιλίες: – «Δικαιώματα και υποχρεώσεις γονέων και εκπαιδευτικών», κ. Μπάρου Γεωργία, πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας συλλόγων γονέων παιδιών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες – «Συναισθήματα παιδιών και γονέων», κ. Μενεμενλή Μάρθα, ψυχολόγος www.dyslexia-goneis.gr, e-mail dyslexiagoneis@gmail.com

Σχολιάστε