My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

Ενημέρωση στον Π. Λαφαζάνη

Μέσα σε έναν – δυο μήνες θα παραδοθεί το τμήμα κόμβος Μαυρονερίου – είσοδος Κιλκίς, ενώ εντός του 2019 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τμήματα του δρόμου Ν. Σάντα – Α/Κ Ασσήρου.

Την ενημέρωση αυτή έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, στον πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος επισκέφτηκε χθες Τρίτη την Αντιπεριφέρεια συνοδευόμενος από τα τοπικά στελέχη του κόμματος, Γ. Λιαρετίδη, Χρ. Μπίμπαση και Αν. Κουλίνα, καθώς και από στελέχη του ν. Σερρών, τον οποίο ο κ. Λαφαζάνης θα επισκεπτόταν  στη συνέχεια.

Ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης και στο μείζον ζήτημα της κατασκευής του τμήματος της ΠΑΘΕ, από την Χαλάστρα έως τον κόμβο Πολυκάστρου, ενώ για το θέμα της προαστιακής σύνδεσης με τη Θεσσαλονίκη τόνισε ότι αυτή θα λειτουργήσει ευεργετικά, τόσο για την αναβάθμιση του ΤΕΙ όσο και για τη λειτουργία της ΒΙΠΕ, όπου απαιτείται η άμεση σύνδεση με το εφαπτόμενο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Όσο για το προσφυγικό, ο κ. Βεργίδης υποστήριξε, ότι μέχρι σήμερα και παρά το γεγονός ότι ο νομός Κιλκίς δέχεται άνισο αναλογικά αριθμό προσφύγων, η επίσημη πολιτεία δεν παρέχει καμία απολύτως ενημέρωση και αιτιολόγηση των ενεργειών της.

Ο κ. Βεργίδης εξέφρασε επίσης τη δυσαρέσκεια της τοπικής κοινωνίας για τα σχεδιαζόμενα γύρω από το ΤΕΙ και τη λειτουργία του, όπου “αντί για αναβάθμιση με προσθήκη νέων τμημάτων, κυοφορείται η υποβάθμιση του με τη λειτουργία ως Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης”.

Τέλος, αναφερόμενος στα μεγάλα εκκρεμή έργα ο κ. Βεργίδης έκανε αναφορά στο ημιτελές νέο Γηροκομείο, το οποίο χρειάζεται μικρά πλέον κονδύλια για την αποπεράτωσή του και την ευεργετική λειτουργία του.

Να σημειωθεί ότι ο αντιπεριφερειάρχης καλωσορίζοντας τον κ. Λαφαζάνη τον ευχαρίστησε για μία σημαντική ενέργειά του το 2015, όταν ως υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης είχε υπογράψει την επικαιροποίηση των περιβαλλοντικών όρων για το έργο της οδικής σύνδεσης Ν. Σάντα – Άσσηρος, μετά από σχετική ερώτηση του βουλευτή Γ. Γεωργαντά.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ αφού ευχαρίστησε τον κ. Βεργίδη για την ενημέρωση, υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός μέσα από παρεμβάσεις του σε όλα τα όργανα και τους φορείς, όπου διαθέτει εκπροσώπους. Στο τέλος της σύντομης συνάντησης επιδόθηκαν  στον κ. Λαφαζάνη αναμνηστικά του νομού.

Σχολιάστε