My Twitter Feed

16 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είμαστε στο πλευρό των παραγωγών -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Στη Βουλή η δίωξη Αχ. Καλεμκερίδη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά όλα τα σχολεία και την Τρίτη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Τέρπυλλος και νομός σε κατάψυξη! -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

“Δίνουν τις λαϊκές σε επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Ο χιονιάς έφυγε, η “Μήδεια” μένει -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένουμε …μονοψήφιοι -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ενημέρωση Αλεξανδρίδη σε ΠΕΔ

hotspot1Τις δομές φιλοξενίας προσφύγων στη Μακεδονία που θα κλείσουν μόλις δημιουργηθούν νέες και αναβαθμιστούν υπάρχουσες, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη ο Κιλκισιώτης, Ιωσήφ Αλεξανδρίδης, ως εκπρόσωπος του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης που έκανε στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας.

Για το νομό Κιλκίς ο κ. Αλεξανδρίδης είπε ότι θα κλείσουν οι δομές στη Νέα Καβάλα και το Χέρσο, ενώ έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στη περιοχή του Χωρυγίου για τη λειτουργία ενός μοναδικού κέντρου φιλοξενίας στο νομό μας.

alexandridis-iosifΕξ` άλλου θα κλείσουν και δομές, Καραμανλή στη Σίνδο, αποθήκες Ηλιάδη στο Καλοχώρι, Φράκαπορ της Σίνδου, Φέσσα στον Δήμο Ωραιοκάστρου, Σινατέξ στον Δήμο Λαγκαδά και η δομή στο Βαγιοχώρι που υπολειτουργεί, ενώ το κέντρο που λειτουργεί στο χώρο της Αλεξίλ στο Δερβένι θα παραμείνει μέχρι το Πάσχα.

Παράλληλα θα αναβαθμιστούν, η δομή στα Διαβατά, ο χώρος της Σόφτεξ, ο χώρος στον Δήμο Παύλου Μελά, η δομή στα Βασιλικά, οι χώροι στην Αλεξάνδρεια και τη Βέροια Ημαθίας, στα Γιαννιτσά Πέλλας, στο Κτήμα Ηρακλή Πιερίας και στην Πέτρα Ολύμπου. Επίσης, στις Σέρρες ξεκίνησαν εργασίες για τη δημιουργία χώρου φιλοξενίας προσφύγων στην πρώην ΚΕΓΕ, ενώ στη Δράμα προετοιμάζεται ένα διώροφο κτίριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιάστε