My Twitter Feed

1 Ιουνίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΕΒΕ: Ενδιαφέρον κι από τη Τουρκία

Μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση σε εγκάρδιο κλίμα είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης με τον εμπορικό ακόλουθο της Τουρκίας Αχμέτ Ερντογάν, την Τρίτη 31 Μαϊου, στα γραφεία του Επιμελητήριου.

Ο κ. Χατζημλάδης ενημέρωσε τον κ. Ερτογάν για τις επιχειρηματικές δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του νομού μας στους σημαντικούς κλάδους της οικονομίας, καθώς και για τη δυνατότητα επενδύσεων από τουρκικές επιχειρήσεις.

Παράλληλα τον ενημέρωσε για την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου να δημιουργήσει τον Επενδυτικό Οδηγό Ν. Κιλκίς για υποψήφιους επενδυτές, ο οποίος θα παρέχει στοιχεία και εξειδικευμένες πληροφορίες.

Ο κ. Ερντογάν από την πλευρά του ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησής του και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον «Επενδυτικό Οδηγό», καθώς και για τις επιχειρηματικές δυνατότητες του Νομού. Έθεσε δε τις υπηρεσίες του στη διάθεση των επιχειρηματιών για κάθε συνεργασία και πληροφόρηση και δεσμεύτηκε, αποδεχόμενος πρόταση του κ. Χατζημλάδη, να επισκεφθούν μαζί με τον Γενικό Πρόξενο στο επόμενο διάστημα το νομό και τις επιχειρήσεις με πρόγραμμα που θα καθορισθεί από κοινού.

Σχολιάστε