My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Ενα ντοκιμαντερ για την χρεοκρατια

Το ΚΙΛΚΙΣ24 προτείνει σήμερα ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ, αφού για πρώτη φορά στην Ελλάδα “παραγωγός” είναι ο θεατής! 

Οι σκηνοθέτες, Άρης Χατζηστεφάνου και η Κατερίνα Κιτίδη μιλούν με οικονομολόγους, δημοσιογράφους και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο περιγράφοντας τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην παγίδα του χρέους- τη χρεοκρατία. Το Debtocracy (Χρεοκρατία)  αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους και προτείνει λύσεις που αποκρύπτονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Το ντοκιμαντέρ διανέμεται δωρεάν από τις 6 Απριλίου 2011 χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδοσης και υποτιτλίστηκε σε έξι γλώσσες.

Τη μουσική επένδυση προσφέρουν οι Γιάννης Αγγελάκας, Ερμής Γεωργιάδης και Άρης RSN, ενώ επιστημονική επιμέλεια έχει ο δημοσιογράφος και οικονομολόγος Λεωνίδας Βατικιώτης. Την παραγωγή του Debtocracy ανέλαβε η εταιρεία BitsnBytes. Το μοντάζ υπογράφει ο Άρης Τριανταφύλλου.

Οι δημιουργοί του Debtocracy εργάστηκαν αφιλοκερδώς. Προκειμένου να αποφύγουν κάθε είδους εξαρτήσεις, απευθύνθηκαν σε συνδικάτα και εργατικές ενώσεις. Κυρίως, όμως, σε πολίτες που ήθελαν να γίνουν συμπαραγωγοί. Η ανταπόκρισηήταν συγκινητική. Μέσα σε 14 ημέρες συγκεντρώθηκε το κόστος της παραγωγής και σχεδόν το διπλάσιο ποσό για τη διανομή και την προώθησή του. Το Debtocracy δε χρειάζεται περεταίρω οικονομική ενίσχυση, όπως λένε οι δημιουργοί του.

Δείτε το, κάνοντας κλικ εδώ:    WWW.DEBTOCRACY.GR

Σχολιάστε