My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών

Η 19η Νοεμβρίου έχει οριστεί ως η «Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών» και ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει Ημερίδα με στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση περιστατικών βίας κατά των παιδιών.

paidi-001Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας και συγκεκριμένα οι Τομείς Παιδαγωγικών και Δημοσιογραφίας, θα συμμετέχουν και θα στηρίξουν την εκδήλωση στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης των σπουδαστών του.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθείστις 19 Νοεμβρίου από τις 11.00 έως τις 19.00, στο βιβλιοπωλείο «ΙΑΝΟΣ»στην Αριστοτέλους και εκτός από την ενημέρωση, οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να παρέμβουν στη συζήτηση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι σπουδάστριες Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίαςθα πραγματοποιήσουν αφήγηση του παραμυθιού «Κάποιος με Ενοχλεί».

Τέλος, η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη διαδραστικήδράση «Σήκωσε ΤΟΙΧΟ ενάντια στην Κακοποίηση των ΠΑΙΔΙΩΝ», όπου θα αναρτηθεί ένας τοίχος στον οποίο οι συμμετέχοντες θα γράφουν τα μηνύματα τους ενάντια στην Κακοποίηση των παιδιών.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας προβάλλοντας συνεχώς το κοινωνικό του πρόσωπο, για ακόμα μια φορά στηρίζει δράσεις που έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα, προωθώντας παράλληλα στους σπουδαστές του τις αξίες της ανθρωπιάς και του εθελοντισμού!

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406

www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net | facebook.com/iekxinithessaloniki

Σχολιάστε