My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμπειρία για τους αθλητές του ΓΑΣΚ

DSCF0426

Η συμμετοχή σε αγώνες  Kids’ Athletics.

Μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς  που το Σάββατο έλαβαν μέρος σε αγώνες του προγράμματος  της Iaaf«Kids’ Athletics» που διοργανώθηκαν στο δημοτικό στάδιο της Αξιούπολης με τη συμμετοχή ομάδων από το Κιλκίς, την Αξιούπολη, τη Γουμένισσα και τα Κουφάλια.

DSCF0407Εκατόν πενήντα  περίπου αθλητές και αθλήτριες  ηλικίας από 8 έως 12 ετών,  συμμετείχαν με κέφι στα ομαδικά παιχνίδια του προγράμματος Kids athletics της ΙΑΑF, ενώ οι γονείς τους θαύμαζαν και χειροκροτούσαν από την κερκίδα τους αυριανούς αθλητές-πρωταθλητές του στίβου. Όπως είναι γνωστό, το πρόγραμμα «Kids’ Athletics» μέσω του«Team Event for Children», έχει σκοπό να μάθει στην νέα γενιά τα αθλήματα του στίβου μέσα από αγωνιστικές δραστηριότητες ομαδικού χαρακτήρα σε μορφή παιχνιδιού, και για αυτό το λόγο οι μικροί αθλητές διαγωνίστηκαν σε αγώνες ταχύτητας, αγώνες δρόμου, άλματα και ρίψεις.

Την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία και κατάφερε να ξεχωρίσει αφού κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των ηλικιών 8-10 ετών και τη δεύτερη στην κατηγορία 10-12 ετών  αποτελούσαν εικοσιπέντε  αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών και των Τμημάτων υποδομής  του τμήματος Στίβου ΓΑΣ Κιλκίς και τους καθοδήγησαν  οι  προπονήτριες Νάντια Μπουρλούκα, Μαρίνα Κανελιά και Αθηνά Περιστέρη.

“Η επιτυχία του προγράμματος φαίνεται από τη χαρά και την ικανοποίηση στα πρόσωπα των παιδιών” δήλωσε ο προπονητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Μηναρετζής που συνόδεψε τα παιδιά στους αγώνες. “Το Kids’ Athletics φέρνει τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό, μακριά από τη βία και το ντόπινγκ και τους εξοπλίζει με τις αρχές και την παιδεία που χρειάζονται στη ζωή τους. Πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό, να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τον εξαιρετικό συνάδελφο και φίλο κ Πέτρο Μπλάτζη που μας έδωσε την ευκαιρία να χαρούμε σήμερα έναν υπέροχο αγώνα ”

Σχολιάστε