My Twitter Feed

12 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Εμβολιασμοί οικισμό τον οικισμό -

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου, 2021

Γεύση από κρασιά Γουμένισσας -

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου, 2021

“Καμπανάκι” ένεκα ανεμβολίαστων -

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, 2021

Εμβολιασμοί σε επτά οικισμούς -

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, 2021

Για ενίσχυση της Πυροσβεστικής -

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου, 2021

Απάντηση στη διοίκηση του ΓΝΚ -

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου, 2021

Επένδυση 16 δις για μανιτάρια -

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, 2021

Βαρθολομαίος ο νέος μητροπολίτης -

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, 2021

Εμβολιασμοί οικισμό τον οικισμό

* Επίσκεψη του ΓΓ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου εμβολιασμούς στο νομό Κιλκίς και συγκεκριμένα στους οικισμούς Αξιούπολη, Αγιονέρι, Μικρόκαμπος, Νέα Σάντα, Μεγάλη Βρύση, Χέρσο και Μουριές.

Στο πλαίσιο αυτό επισκέφτηκε το Κιλκίς ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη Μακεδονία, Μάριος Θεμιστοκλέους, ο οποίος ζήτησε τη συνδρομή των τοπικών παραγόντων για την ενίσχυση της εμβολιαστικής κάλυψης, μέσω προσωπικής ενημέρωσης των πολιτών.

Ο κ. Θεμιστοκλέους είχε σειρά συναντήσεων και συσκέψεων με τους δημάρχους Κιλκίς Δ. Κυριακίδη, Παιονίας Κ. Σιωνίδη, εκπροσώπους της Περιφέρειας και τους προέδρους του Ιατρικού, του Φαρμακευτικού και του Εμπορικού Συλλόγου καθώς και του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

«Συμφωνήσαμε όλοι μαζί να προχωρήσουμε και σε εμβολιασμούς στη Βιομηχανική Περιοχή το επόμενο χρονικό διάστημα έτσι ώστε να συντονιστούν όλες οι ενέργειες για να αυξηθεί η εμβολιαστική κάλυψη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Θεμιστοκλέους, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στο πλαίσιο των συσκέψεων επισημάνθηκε ότι οι δήμοι του νομού, σε συνεργασία με τον Ιατρικό και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, καθώς επίσης και με τον Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο, ξεκίνησαν προ τριμήνου καμπάνια, διανέμοντας φυλλάδια για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, με αποτέλεσμα  το ποσοστό εμβολιασμού από 35% να φτάνει σήμερα στο 45%, το οποίο ωστόσο παραμένει χαμηλότερο από ό,τι στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Φωτό: Thes.gr

Σχολιάστε