My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΛΤΑ Κιλκίς: Τώρα και με υπηρεσίες ΚΕΠ!

EltaΌταν έχεις χάσει το 1/3 του τζίρου σου από το 2008, τότε αναζητάς πρόσθετες πηγές εσόδων. Κάπως έτσι σκέφτονται και τα ΕΛΤΑ, τα οποία ενεργοποιούν το μνημόνιο συνεργασίας που έχουν υπογράψει με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για παροχή υπηρεσιών ΚΕΠ. Ένα απ` αυτά τα γραφεία ΕΛΤΑ θα είναι και του Κιλκίς.

Για το θέμα, η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει:

Ως τα τέλη του έτους, εξήντα οχτώ καταστήματα των ΕΛΤΑ πρόκειται να παρέχουν υπηρεσίες των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Ηδη, έχει ολοκληρωθεί η μηχανοργάνωσή τους και το μόνο που απομένει είναι η συνάντηση του διευθύνοντος συμβούλου των ΕΛΤΑ Κωστή Μελαχροινού με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

 

Τα συγκεκριμένα καταστήματα των ΕΛΤΑ θα είναι πλήρως εξοπλισμένα και συνδεδεμένα στο e-kep, ενώ το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι πενθήμερο.

 

Από το ανωτέρω πρόγραμμα, πρόκειται να επωφεληθούν περίπου 500.000 κάτοικοι της περιφέρειας, που σήμερα είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται, προκειμένου να επισκεφθούν ΚΕΠ.

 

Τα 68 καταστήματα θα λειτουργήσουν, μεταξύ άλλων, σε Δράμα, Εβρο, Καβάλα, κάτω Αχαΐα, Ανδρίτσαινα, Πόρο, Φλώρινα, Αρτα, Γιάννενα, Κέρκυρα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Κρήτη, Κύθηρα, Λέσβο, Σάμο και Χίο.

 

Πάντως, χθες επεβλήθη διοικητικό πρόστιμο 100.000 ευρώ στα ΕΛΤΑ από το υπουργείο Μεταφορών για μη διαφανή συνεργασία με τη θυγατρική «Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ».

 

Οσον αφορά την απελευθέρωση της αγοράς, το υπουργείο Ανάπτυξης ενέκρινε τη διεξαγωγή διαγωνισμού αλληλογραφίας του Δημοσίου, ύψους 11,26 εκατ. ευρώ. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει την αλληλογραφία υπουργείων και αποκεντρωμένων διοικήσεων, ενώ η σύμβαση θα ισχύει για ένα έτος.

Σχολιάστε