My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Επικοινωνήστε προσωπική άποψη

“Στην εκλογική αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής ο καθένας από εμάς έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί και να εκφράσει δημόσια την επιλογή του”.

Αυτή είναι η ομόφωνη απόφαση του συνδυασμού ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ με επικεφαλής τον Δημήτρη Αγαθόπουλο, ενόψει του 2ου γύρου των εκλογών στο Δήμο Κιλκίς.

Υπογραμμίζοντας ότι “θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητες συγκλίσεις”, ο συνδυασμός τονίζει στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε τα εξής:

“Έπειτα από την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαίου, ο συνδυασμός μας συνεδρίασε με θέμα τον απολογισμό των αποτελεσμάτων αλλά και τις αποφάσεις της επόμενης ημέρας.

Η παράταξη μας έχει ως στόχο να παραμείνει ενεργή, να δυναμώσει και να παίξει καθοριστικό ρόλο στα δρώμενα του Δήμου καθώς και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητες συγκλίσεις με βάση τη νέα πραγματικότητα του Νόμου “Κλεισθένη” για το καλό του τόπου μας.

Οι συγκλίσεις που επιθυμούμε θέλουμε να έχουν ένα δημοκρατικό και κοινωνικό πρόσημο. Θα είμαστε λοιπόν σύμφωνοι σε οτιδήποτε αφορά τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και ειδικά των ευπαθών ομάδων αλλά και την ανάπτυξη της περιοχής με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Επειδή, λοιπόν, όπως έχουμε αποδείξει και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είμαστε ένας νέος και διαφορετικός συνδυασμός που λειτουργεί σεβόμενος τις δημοκρατικές διαδικασίες και τις διαφορετικές απόψεις, αποφασίσαμε ομόφωνα πως στην εκλογική αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής ο καθένας από εμάς έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί και να εκφράσει δημόσια την επιλογή του.

Καλούμε λοιπόν τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του συνδυασμού “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – Ο ΔΉΜΟΣ ΚΙΛΚΊΣ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ” να επικοινωνήσουν την όποια προσωπική τους άποψη ελεύθερα, υπέρ της όποιας επιλογής.”

Σχολιάστε