My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Ελεγχος και στο Μαξίμου

pame louketoΠάμε λουκέτο – Του Λάκη Μπέλλου (efsyn.gr)

 

Να σταθεροποιηθούμε κάπως. Χθες ο Σαμαράς είπε ότι θέλουμε να γίνουμε Ιρλανδία. Ακόμα θέλουμε να γίνουμε κατά καιρούς Δανία, Βουλγαρία κ.λπ. Να ξέρουμε επιτέλους ποια γλώσσα να μάθουμε. Μόνο την κατάληξη μας αποκαλύπτουν.

 

Επειδή μας έλειψαν, ξαναρχίζουν τη Δευτέρα οι συσκέψεις αρχηγών. Θέμα: ο αντιρατσιστικός νόμος. Προειδοποίηση: να ισχύσει και εκεί ο έλεγχος οπλοφορίας, γιατί ο Κουβέλης πάει αγριεμένος.

 

Θα ισχύσει και ενδυματολογικός κώδικας στο Μαξίμου. Ο Βενιζέλος ζήτησε λόγω ζέστης να φορέσει πουκαμισάκι. Την προηγούμενη φορά είχε ιδρώσει τόσο πολύ που πάνω στο πουκάμισό του είχε απεικονιστεί όλη η ελληνική ΑΟΖ.

 

Διέψευσε το υπ. Οικονομικών δημοσιεύματα ότι η προκαταβολή φόρου θα πάει στο 90%. Δεν διέψευσε όμως ότι θα αυξηθεί. Απλώς, κατά τη γνωστή τακτική, λένε ένα νούμερο και μετά βάζουν ένα άλλο για να τους έχουμε και υποχρέωση.

 

Το 90% λοιπόν θα γίνει 95% και θα βγούμε στις πλατείες πανηγυρίζοντας.

 

Θα φορολογείται επίσης η αποζημίωση απόλυσης από το πρώτο ευρώ. Είναι η μόνη σωστή ενέργεια της κυβέρνησης, γιατί μόνο απολύσεις θα υπάρχουν από δω και πέρα και είναι η μόνη πηγή για να εισπράττει λεφτά.

 

Η είδηση δεν είναι ότι ο 95χρονος Μητσοτάκης έστειλε χθες ευχές με μέιλ στον Σαμαρά για τα 62α γενέθλιά του. Η είδηση είναι ότι ο αναλφάβητος ηλεκτρονικά πρωθυπουργός δεν μπορούσε να ανοίξει το μέιλ.

 

Είναι απίστευτα αυτά που λένε. Τη Στάη την αποκάλεσαν «ξεζουμισμένη κότα» γιατί δεν καλεί τα χρυσαύγουλα. Τον Δένδια τον χαρακτήρισαν «μασόνο». Και ο άνθρωπος η μόνη σχέση που έχει με στοές είναι ότι ρίχνει δακρυγόνα μέσα σ’ αυτές.

 

Και το τρομερότερο. Είπαν ακόμη και για τον… Γρηγόρη Λαμπράκη ότι χαιρετούσε ναζιστικά και έγραφε σε επιστολή προς μια φίλη του «Χάιλ Χίτλερ, αγάπη μου».

 

Δεν ανέφεραν καν ότι ο Γρ. Λαμπράκης είχε πει και το «Εγέρθητι». Επίσης ο Λαμπράκης είχε αφίσα του Καιάδα στο δωμάτιό του.

 

Σε γνωστό τραγκοκάναλο ήταν καλεσμένος ο γνωστός καλλιτέχνης Notis που μας τραγούδησε τα εξής:

 

• Μια μπουνιά σου μόνο φτάνει / αεροπλάνο να με κάνει

 

• Το Μινόρε της Χρυσής Αυγής

 

• Παράλληλα / με τον Χίτλερ / περπατάμε παράλληλα

 

• Ο ναζισμός πεθαίνει στον αέρα / ελεύθερος και δυνατός

Ο Βενιζέλος πάντως είναι ο μόνος που γλίτωσε χθες τον έλεγχο για όπλα στην είσοδο της Βουλής. Παραπάχυνε. Για να γίνει σωματικός έλεγχος χρειάζονται δύο τουλάχιστον μέρες.

 

……………………………………………………………………… 

 

Ζητάνε σεκιούριτι για τα Κέντρα Αλλοδαπών, αλλά πάνε μόνο αλλοδαποί

Σχολιάστε