My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Εκπληκτική “Αλίκη” της Πολυχρονίδου

paidiko-mpaleto1

Μια εξαιρετική παράσταση, πρωτόγνωρη για τον τόπο μας, ανέβασε την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 το Τμήμα Μπαλέτου και Σύγχρονου χορού της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς.

paidiko-mpaleto2“Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων”, το πασίγνωστο και αγαπημένο έργο του Λιούις Κάρολ, ζωντάνεψε στην σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς, εντυπωσίασε για την εκφραστικότητα, την αφηγηματικότητα και την αρτιότητα των χορογραφιών της υπεύθυνης του Τμήματος Κέλλυς Πολυχρονίδου και μάγεψε κυριολεκτικά τους θεατές που την παρακολούθησαν.

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν βέβαια, οι μικρές μαθήτριες της Κέλλυς Πολυχρονίδου, που με το ταλέντο, την χάρη και την έκδηλη αγάπη τους για την τέχνη του χορού παρουσίασαν μια υψηλού επιπέδου παράσταση, που θα μείνει αξέχαστη!

polyxronidou-kellyΟι χορογραφίες και η σκηνοθεσία ήταν της Κέλλυς Πολυχρονίδου, ενώ στην λιτή και απέριττη σκηνογραφία συνέβαλλαν τα εικαστικά τμήματα της ΤΕΧΝΗΣ.

Στην παράσταση συμμετείχαν οι: Μαρία Καραμπίδου, Πολυμέρου Κική, Βίκυ Ζαφειρίου, Δήμητρα Βασιλειάδου, Όλγα Ζηρίδου, Φωτεινή Καρυδα, Δέσποινα Σιγουρτζίδου, Κική Ιορδανίδου, Νίκη Κώστογλου, Άρτεμις Χαραλαμπίδου, Βίκη Δεβετζή, Γεωργία Καλαϊτζίδου, Κυριακή Κύρογλου, Πασχαλίνα Κώστογλου, Αναστασία Μπόσκου, Γεωργία Πολυμέρου, Ευαγγελία Σωτηριάδου, paidiko-mpaleto3Ελένη Τουμανίδου, Αλεξάνδρα Χαραλαμπίδου, Χρύστα Αθανασιάδου, Φωτεινή Λαζαρίδου, Μελίνα Μαυρομάτη, Αρετή Πατσιούρα, Ελευθερία Σισμανίδου, Μαρία Σισμανίδου και Σωτηριάδου Θεοδώρα.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς οφείλει δημόσια να συγχαρεί τόσο την υπεύθυνη του Τμήματος Κέλλυ Πολυχρονίδου, όσο και τις μαθήτριές της για την υπέροχη αυτή παράσταση, που απέδειξε περίτρανα ότι το Κιλκίς και το δυναμικό του μπορεί να δημιουργήσει πολιτισμό.

Σχολιάστε