My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Εκπαιδευτική εκδρομή του ΚΚΣ Κιλκίς

kks-kilkisΤην Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 οι ομάδες των εργαστηρίων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης επισκέφθηκαν την επιχείρηση «Dream Glass»- Βιτρώ και Fusing στον Αγ. Αθανάσιο Θεσσαλονίκης. Η εκδρομή είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα αφού τα μέλη των ομάδων ήρθαν σε επαφή με μία νέα τέχνη από αυτές που υλοποιούν στα εργαστήριά τους, την τέχνη του γυαλιού, συλλαμβάνοντας νέες τεχνοτροπίες σε ότι αφορά τις διάφορες κατασκευές που δημιουργούν στο χώρο των εργαστηρίων τους.

Οι ωφελούμενοι είχαν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τα διάφορα υλικά και να γνωρίσουν την διαδικασία επεξεργασίας γνωρίζοντας ταυτόχρονα και τα διάφορα μηχανήματα απαραίτητα για την τελική εικόνα της κατασκευής. Έπειτα μας ξενάγησαν στον εκθεσιακό τους χώρο.

Τους ευχαριστούμε πολύ για τη θερμή υποδοχή τους, για τη μετάδοση των γνώσεων τους και της αγάπης τους για την ενασχόλησή τους με τη συγκεκριμένη τέχνη καθώς και για τα μοναδικά δώρα τα οποία μοίρασαν ξεχωριστά στον καθένα από εμάς.

Η εκδρομή μας έκλεισε με επίσκεψη για καφέ στο Νέο Αγιονέρι.

Ευχαριστίες

Το Δ.Σ., οι ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς  ευχαριστούν θερμά την οικογένεια του κ.Γιώργου Παπαθανασιάδη για την προσφορά εδεσμάτων, εις μνήμη του πατέρα του, Ιωάννη Παπαθανασιάδη.

Απ` το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Σχολιάστε