My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Εκλέχτηκε σε σύνδεσμο Ποντίων

Γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, με συμμετοχή του πολιτευτής Κιλκίς της ΝΔ, Αναστάσιου Καζαντζίδη, ο οποίος υπέβαλε και την υποψηφιότητα του για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, στο οποίο και εκλέχτηκε.

Ο κ. Καζαντζίδης  στην τοποθέτησή του τόνισε ότι είναι παρών εκεί πρώτα ως Πόντιος αφήνοντας τις υπόλοιπες ιδιότητές του – πολιτικές, συνδικαλιστικές, οπαδικές κτλ – έξω από την αίθουσα.

Τον κ. Καζαντζίδη ευχαρίστησε στην ομιλία του ο απερχόμενος πρόεδρος του Συνδέσμου, Αντώνης Παυλίδης, για τη διαχρονική προσφορά του στο Σύνδεσμο και την συμβολή του στην προώθηση της εκμάθησης της ποντιακής διαλέκτου με την ένταξή της στο πρόγραμμα της δια βίου μάθησης (επί θητείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στο Υπουργείο Παιδείας και την υλοποίησή της από τον Κώστα Γκιουλέκα ως υφυπουργού).

Τον ευχαρίστησε ακόμη και για την άμεση παρέμβασή του προς τον Δήμο Πειραιά – έπειτα από αίτημα του Συνδέσμου – για την ανέγερση μνημείου γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στην κεντρικότερη πλατεία της πόλης, η οποία για το λόγο αυτό μετονομάστηκε από πλατεία Αλεξάνδρας σε πλατεία ”19ης Μαϊου”. Όπως γνωστοποίησε ο κ. Παυλίδης τα εγκαίνια του εν λόγω μνημείου θα πραγματοποιηθούν στις 21 Μαϊου 2017 παρουσία της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

*Ο κ. Καζαντζίδης, επί τη ευκαιρία της εκλογής του στο Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών, ευχαριστεί από καρδιάς για τη βοήθειά τους, τους συναδέλφους του απ’ το Κιλκίς, φιλόλογο Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου και τον δάσκαλο Γιάννη Παπαδόπουλο.

Σχολιάστε