My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Εκθεση φωτογραφιας σε Καπναποθήκη

Στους ΦωτοΤέχνις ψάχναμε εδώ και καιρό το concept της επόμενης φωτογράφησης. Οι ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι πολλές, ωστόσο καμία αρκετά “δυνατή” ώστε να ξεκινήσουμε την υλοποίηση της. Ώσπου σκεφτήκαμε την ιδέα της μαριονέτας. Άνθρωποι ως άψυχες κούκλες, με “άδεια” έκφραση και βλέμμα στο κενό, σε περιβάλλον άκρως θεατρικό και ατμοσφαιρικό.

foto2Η Αιμιλία και η Ελένη ήταν οι πρώτες που μας ήρθαν στο μυαλό. Πολύ εκφραστικές και οι δύο και με εντελώς διαφορετικά φυσικά χαρακτηριστικά, ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμασταν και για καλή μας τύχη είπαν αμέσως το ναι! Φυσικά δε θα είχαμε καταφέρει τίποτα αν δεν είχαμε την αρωγή της Αγγελικής, της Δέσποινας, της Ζωής, της Ελένης και του Κωνσταντίνου. Όλοι τους προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη και το αποτέλεσμα νομίζουμε ξεπέρασε ακόμη και τις δικές μας προσδοκίες!

Τους ευχαριστούμε όλους, και δεδομένου του κλίματος που είχαμε ως ομάδα,θα ξανασυναντηθούμε σύντομα για την επόμενη φωτογράφηση!

Ειμαστε ο Παμης και η Ταμμυ, ενα νεαρο ζευγαρι απο το Κιλκις που η κοινη μας αγαπη για τη φωτογραφια μας οδηγησε στη δημιουργια των ΦωτοΤεχνις.

foto1Απο την αρχη θελαμε να δειξουμε μεσα απο τη δουλεια μας οτι αντιμετωπιζουμε τη φωτογραφια περισσοτερο ως τεχνη και λιγοτερο ως “δουλεια”. Οι φωτογραφιες μας ειναι κυριως ανθρωποκεντρικες με υφος ρετρο και εμφαση σε vintage στοιχεια. Αγαπαμε τις φωτογραφιες που δεν ειναι στημενες και ψευτικες. Σκοπος μας ειναι να κλειδωνουμε και να αποτυπωνουμε αυθορμητες στιγμες, να φυλακιζουμε σε ανυποπτο χρονο στιγμιοτυπα που θα μεινουν πολυτιμα ενθυμια για μια ολοκληρη ζωη. Στοχος μας ειναι να εξελισσομαστε διαρκως και να φερουμε εναν φρεσκο αερα αλλαγης στο χωρο της φωτογραφιας.

Στους ΦωτοΤεχνις λοιπον,ψάχναμε εδώ και καιρό το concept της επόμενης φωτογράφησης. Οι ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι πολλές, ωστόσο καμία αρκετά “δυνατή” ώστε να ξεκινήσουμε την υλοποίηση της. Ώσπου σκεφτηκαμε την ιδέα της μαριονέτας. Άνθρωποι ως άψυχες κούκλες, με “άδεια” έκφραση και βλέμμα στο κενό , σε περιβάλλον άκρως θεατρικό και ατμοσφαιρικό. Η Αιμιλία και η Ελένη ήταν οι πρώτες που μας ήρθαν στο μυαλό. Πολύ εκφραστικές και οι δύο και με εντελώς διαφορετικά φυσικά χαρακτηριστικά, ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμασταν και για καλή μας τύχη είπαν αμέσως το ναι! Φυσικά δε θα είχαμε καταφέρει τίποτα αν δεν είχαμε την αρωγή της Αγγελικής, της Δέσποινας, της Ζωής, της Ελένης και του Κωνσταντίνου. Όλοι τους προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη και το αποτέλεσμα νομίζουμε ξεπέρασε ακόμη και τις δικές μας προσδοκίες! Τους ευχαριστουμε όλους και ελπίζουμε να ξανασυναντηθούμε σύντομα σε κάποια επόμενη φωτογράφηση! Stay tuned!

Σχολιάστε